Агент: Жоржиньо мечтае да се върне в Серия А


И. Ангелов

Агент: Жоржиньо мечтае да се върне в Серия А

Агентът на Жоржиньо - Жоао Сантош обяви, че играчът на Челси е отворен към трансфер в Италия след като договорът му изтича през 2023-та година. Челси заплати цена от 50 милиона лири на Наполи за услугите на халфа през лятото на 2018 г., като го обвърза с 5-годишен договор.

"Той има договор с Челси до юни, 2023 г. Очевидно за него ще е мечта да се върне в Италия, надявам се след спечелване на Световна купа. Трябва да видим как изглежда пазара след две години и каква ще е ситуацията.

"В миналото когато Сари бе начело на Ювентус, имаше възможност той да премине там. Директорът на Ювентус ни отправи запитване, беше възможно".

Жоржиньо бе един от най-добрите играчи на Челси за последната кампания, като впоследствие 29-годишният спечели и Евро 2020 с Италия, с което е вероятно да се появи сред топ имената в класацията за Златна топка:

"Аз мисля, че Жоржиньо има добър шанс да спечели Златната топка, защото обикновено говорим за Лео Меси или Кристиано Роналдо. Никой обаче не спечели толкова, колкото Жоржиньо последната година."

  Сподели
177