Милан ще тръгне силно срещу Сампдория


И. Ангелов

Милан ще тръгне силно срещу Сампдория

Сампдория - Милан
Стадион: Луиджи Ферарис
Дата: 23.08.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория завърши последния сезон на деветата позиция и целта тази година ще е отново попадане в горната половина на таблицата в Серия А. През лятото тимът не се подсили и феновете вероятно са разочаровани обаче.

Милан пък загуби двама големи титуляра в лицето на Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоглу. Големите попълнения през лятото са Оливие Жиру и Майк Майнан, но предстои да видим как клубът ще се справи без дългогодишния си страж.

В здравословен план домакините са перфектни. Предполага се, че мениджърът Роберто Д'Аверса ще продължи със схемата 4-2-3-1 с Маноло Габиадини като номер 10 и Микел Дамсгард от ляво след напускането на Якуб Янкто в посока Хетафе.

За Милан двамата нови вероятно ще дебютират след като Златан Ибрахимович е с травма заедно с Франк Кеси. Последният ще бъде заменен от Тонали.

В 23 от последните 25 мача на гости в лигата Милан вкара поне по 2 гола. Сампдория също реализира поне по толкова в 4 поредни домакинства. Изглежда че гостите нямат дълбочината да подобрят над второто място в класирането последния сезон, но целта ще са високите позиции в таблицата по традиция.

Прогноза: Сампдория - Милан 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Майнан
   
Кяер
Томори
Калабриа
Хернандез
Бенасер
Тонали
Салемакерс
Диаз
Леао
Жиру
Куалярела
Дамсгард
Габиадини
Кандрева
Екдал
Торсби
Огело
Березински
Коли
Ферари
   
Одеро
 
Сампдория (Роберто Д'Аверса)

Обоснована прогноза: Сампдория - Милан 2:3

  Сподели
318