Юве ще смачка отслабения Удинезе


И. Ангелов

Юве ще смачка отслабения Удинезе

Удинезе - Ювентус
Стадион: Фриули
Дата: 22.08.2021 г.
Час: 19:30 ч.

След като дълго време бе единствената светлина на отбора, Родриго де Пол най-накрая напусна Удинезе заедно с Хуан Мусо, и така отборът бе отслабен в двете половини на терена. Звездата на домакините премина в Атлетико Мадрид в преследване на по-добра кариера, и сега надеждите са Жерар Деулофеу или Роберто Перейра да поемат тежестта на напусналия капитан.

В Ювентус завръщането на Масимилиано Алегри не бе подкрепено с много финанси, и той привлече само Мануел Локатели наскоро, който би играл като номер 6 или 8 в системата 4-3-3. Юве не постигна достатъчно при Андреа Пирло и сега амбициите са отново към първото място.

В двата състава няма много проблеми преди началото на сезона, като само Илиа Несторовски е с травма при домакините, а Юве няма да разчита на наказан МакКени и контузени Рабио и Артур. 

Ювентус има 8 победи в последните 9 мача с Удинезе във всички турнири. В последните 3 кръга на миналия сезон Юве вкара по най-малко 3 гола, а в споменатите победи над този противник вкара поне по 2 пъти неизменно. Очаква се подобаващ старт на сезона за бианконерите.

Прогноза: Удинезе - Ювентус 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Шчесни
   
Бонучи
Лихт
Куадрадо
Сандро
Бернардески
Рамзи
Бентанкур
Киеза
Дибала
Роналдо
Пусето
Деулофеу
Удоги
Макенго
Уолъс
Перейра
Молина
Самир
Нуйтинк
Бекао
   
Силвестри
 
Удинезе (Лука Готи)

Обоснована прогноза: Удинезе - Ювентус 0:3

  Сподели
384