Трудни минути очакват Интер на Мараси


Н. Гавазов

Трудни минути очакват Интер на Мараси

Сампдория - Интер
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 27.02.2011
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони


Настоящата кампания в Серия А не е от най-добрите за Сампдория. От 26 мача „моряците" имат едва седем победи и успяха да вкарат само 23 гола (с девет по-малко от същия етап на миналата година, когато Касано и Пацини бяха в тандем) и това прави сегашното нападение второ най-слабо от отборите, които са извън зоната на изпадащите. В последните си три мача Сампдория записа победа, равенство и загуба и в момента отбора се намира на 14 място в класирането с 31 точки.

Европейският шампион Интер дерайлира през седмицата в европейската си кампания, но за сметка на това „нерадзурите" са набрали голяма скорост във вътрешното първенство и са най-добрия отбор според актива си от последните шест мача. След загубата от Ювентус в Дербито на Италия хората на Леонардо се върнаха на пътя на победата, постигайки успех срещу Каляри и Фиорентина и по този начин доближиха лидера Милан на пет точки. Все още Интер е в борба за титлата и в момента тима се намира на трето място в класирането с 50 точки от 26 мача.

За Сампдория отпадат контузените Семиоли, Тисоне и Поци. Схемата на игра, която ще използва Доменико Ди Карло е 3-4-1-2, която при овладяване на топката ще премине в 3-1-3-3. Вероятен състав: Курчи; Заури, Кастадело, Лучини; Десена, Паломбо, Поли, Циглер; Губерти; Макароне, Биябияни.

Интер е с цял куп кадрови проблеми - контузени са Самуел, Милито, Камбиасо и Кордоба, а наказан за един мач е Майкон. Леонардо ще се върне към схемата 4-3-1-2, което ще позволи завръщането в отбора на Пацини, след като нападателя не игра в срещата в сряда от Шампионската лига. Вероятен състав: Сезар; Санети, Лусио, Киву, Нагатомо; Кхарджа, Станкович, Марига; Снайдер; Пацини, Ето'о.


За любителите на статистиката: Интер има пет загуби като гост през този сезон. „Нерадзурите" нямат победа на „Мараси" от 28.01. 2007 година. Сампдория записа три домакински загуби от началото на кампанията си. Според резултатите от последните си шест срещи „моряците" се намират на 17 място в Серия А. И двата отбора са вкарали половината си голове след 60-та минута, Сампдория няма отбелязан гол между 20-та и 30-та минута на срещите си. Миналата година тук мача завърши със загуба за Интер (0:1).


Очертава се много оспорван двубой, въпреки слабата форма, в която се намира отбора воден от Ди Карло. Интер отчаяно се нуждае от точки, за да запази дистанцията с Милан преди Дерби Мадонина, където ще се търси победата в преследването на шампионската титла. От друга страна, Сампдория през последните години направи „Мараси" много трудно място за „нерадзурите", които след загубата в сряда, може да бъдат и разколебани в психически план. Куража на домакините ще дойде и от онова 1:1 на „Сан Сиро" през есента. Като прибавим тук проблемите в кадрово отношение за отбора на Леонардо, една победа за гостите изглежда по-труден вариант отколкото равенството. За тези, които ще се доверят на Интер е най-разумно да се подсигурят и със знак "X".

Прогноза за: Сампдория - Интер 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Сампдория:

02 февруари Сампдория - Каляри 0:1 (Серия А)
05 февруари Удинезе - Сампдория 2:0 (Серия А)
13 февруари Сампдория - Болоня 3:1 (Серия А)
16 февруари Сампдория - Дженоа 0:1 (Серия А)
20 февруари Фиорентина - Сампдория 0:0 (Серия А)

Интер:

06 февруари Интер - Рома 5:3 (Серия А)
13 февруари Ювентус - Интер 1:0 (Серия А)
16 февруари Фиорентина - Интер 1:2 (Серия А)
19 февруари Интер - Каляри 1:0 (Серия А)
23 февруари Интер - Байерн Мюнхен 0:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Сампдория - Интер

130 мача
21 победи за Сампдория
40 равенства
69 победи за Интер
Голова Разлика: 234:120 за Интер


Коефициенти от bet365:
Сампдория - 3.80
Равен - 3.30
Интер - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 4.10
Равен - 3.30
Интер - 1.90

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197