Интер ще стартира в Серия А с победа


И. Ангелов

Интер ще стартира в Серия А с победа

Интер - Дженоа
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 21.08.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Интер преживя едно лято, в което промени отбора много. Тимът напуснаха мениджъра Антонио Конте, както и ключови играчи като Ромелу Лукаку и Ахраф Хакими. Финансовата ситуация в клуба не е перфектна, но Симоне Индзаги все още има добри играчи на разположение.

Дженоа запази в тима си опит и млади играчи, като ще се стреми да подобри старта от миналата година. "Грифоните" обаче не успяха да вкарат гол в последните 6 мача срещу Интер на "Сан Сиро".

Откъм състави, не е ясно как Интер ще се подреди в система, като пристигането в тима на нападателя Един Джеко и плеймейкъра Хакан Чалханоглу от Милан може да доведе до запазване на миналогодишната система. Показалият прекрасна форма на Евро 2020 Дензел Дъмфрис също може да подобри тима. 

Бъдещето на Кристиан Ериксен продължава да е неясно след инцидента с него от Евро 2020, като Лаутаро Мартинез е наказан за първия мач, докато Алексис Санчес ще липсва с травма.

При гостите с наказания са Матиа Бани и Валон Бехрами. Контузен е още Франческо Касата. Тимът се подсили през лятото с някои големи имена като Салваторе Сиригу, Стефано Сабели и Хернани.

Интер има 16 поредни победи у дома в Серия А и 8 поредни победи над Дженоа у дома, при 6 сухи мрежи поред срещу този съперник. Очаква се позитивен старт за домакините.

Прогноза: Интер - Дженоа 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Дженоа (Давиде Балардини)
 
Сиригу
   
Фанхойсден
Бираски
Кришито
Сабели
Стураро
Бадели
Хернани
Камбиасо
Екубан
Дестро
Чалханоглу
Джеко
Сенси
Перишич
Брозович
Барела
Дармиан
Бастони
Врий
Шкриниар
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Дженоа 2:0

  Сподели
264