Смолинг загърби проблемите с Моуриньо


И. Ангелов

Смолинг загърби проблемите с Моуриньо

Защитникът на Рома Крис Смолинг обяви, че не крие лоши чувства към бившия бос на Манчестър Юнайтед и настоящ на Рома - Жозе Моуриньо. Англичанинът сподели, че се вълнува за новото време със Специалния в Рим, въпреки че в миналото при същия мениджър Жозе нападна Смолинг за това, че нямал желание да се бори и да играе когато чувства болка, а предпочита да лекува травмите си.

При Моуриньо в Юнайтед смолинг изигра над 100 мача за две и половина години когато те се засякоха: "В крайна сметка, ако мениджърът не говореше за теб и не искаше да се натискаш и да играеш, то тогава трябва да се притесняваш защото очевидно тогава не го е грижа за теб, той не иска да си замесен и да играеш.

"Той е роден победител. Иска всички да играят до краен предел. Това е показал през цялата си кариера и винаги е носило резултати. 

"За нас назначаването му беше изненада и в началото всички се развълнуваха. Аз знаех, че медиите ще раздуят новината за това в миналото ни. Но от лична гледна точка това е нещо добро защото аз съм играл при него. Печелили сме трофеи. Той ме направи и капитан в един от финалите - за Купата на лигата през 2017 г. Да имам шанса да играя отново при човек, когото познавам, е добре. Той е много успешен и решен да печели трофеи на всяка цена.

"Историята на Жозе показва, че клубът, който избра, е перфектен за него."

  Сподели
244