Интер ще продължи победния си ход и срещу Каляри


Н. Гавазов

Интер ще продължи победния си ход и срещу Каляри

Интер - Каляри
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 19.02.2011
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели


Трансформацията, която Леонардо извърши на Интер е забележителна - от десет мача под негово ръководство „нерадзурите" победиха в осем и загубиха само от Удинезе и Ювентус. На практика Интер се завърна в борбата за титлата въпреки, че миналата седмица претърпя поражение в Дербито на Италия, което постави под съмнение успехът в преследването на Скудетото. През седмицата обаче се изигра отложената през декември среща от 17 кръг на Серия А срещу Фиорентина, която миланци спечелиха с 2:1. По такъв начин, в момента Интер е на трето място в класирането само на пет точки от лидера Милан и със сигурност има защо да се притесняват „росонерите".

Каляри започна кампанията си като един от аутсайдерите в първенството и през по-голямата част от сезона се намираше в долната половина на таблицата за класиране. От началото на годината обаче, сардинци подобриха значително играта си и резултатите не закъсняха. В момента отборът се чувства удобно в средата на таблицата и е по-близо до местата, осигуряващи участие в европейските клубни турнири, отколкото до зоната на изпадащите въпреки, че е нереалистично да се мисли за Лига Европа.

От групата на Интер за мача отпадат контузените Лусио, Самуел, Милито и Снайдер, както и наказания Киву. Под опасност от дисквалификация за натрупани картони са Пацини, Нагатомо, Ето'о и Майкон. Най-вероятно на мястото на Снайдер зад двамата нападатели ще заиграе Станкович, а на мястото на Киво е по-вероятно да видим Нагатомо, отколкото Камбиасо. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Сезар; Майкон, Ранокия, Кордоба, Нагатомо; Санети, Мота, Кхарджа; Станкович; Ето'о, Пацини

Каляри пристига в Милано без проблеми в кадрово отношение. Разбира се, продажбата на Матри в Ювентус е голяма загуба за сардинци, но Косу, Акуафрска и Нене са не по-малко достойни да го заместят. Схемата на игра, която ще използва Роберто Донадони е 4-3-1-2. Вероятен състав: Агаци; Писано, Канини, Астери, Агостини; Биондини, Конти, Найнголан; Косу, Нене, Акуафреска.

За любителите на статистиката: На сметката на Каляри има пет победи на „Сан Сиро", но последната такава е от 21 май 1995 година. Миналата година тук те загубиха с 3:0. Интер има у дома си само едно поражение през настоящия сезон. Каляри е слаб гост - от 12 мача извън Сардиния, отбора на Донадони има едва три победи.

Със сигурност срещата ще бъде голямо изпитание за Каляри. Интер се завърна в средата на седмицата на победния си път и следваща тяхен успех изглежда най-логичен като резултат.

Прогноза за: Интер - Каляри 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

30 януари Интер - Палермо 3:2 (Серия А)
03 февруари Бари - Интер 0:3 (Серия А)
06 февруари Интер - Рома 5:3 (Серия А)
13 февруари Ювентус - Интер 1:0 (Серия А)
16 февруари Фиорентина - Интер 1:2 (Серия А)

Каляри:

22 януари Рома - Каляри 3:0 (Серия А)
30 януари Каляри - Бари 2:1 (Серия А)
02 февруари Сампдория - Каляри 0:1 (Серия А)
05 февруари Каляри - Ювентус 1:3 (Серия А)
13 февруари Каляри - Киево 4:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Каляри

67 мача
32 победи за Интер
24 равенства
11 победи за Каляри
Голова Разлика: 112:64 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.40
Равен - 4.50
Каляри - 8.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145