Фиорентина препъна Ювентус (видео)


И. Ангелов

Фиорентина препъна Ювентус (видео)

Фиорентина прие Ювентус в срещата от поредния тридесет и трети кръг на италианската Серия А. Днес на "Артемио Франчи" домакините поведоха и допуснаха противника до крайното 1:1, с което Юве застигна Милан на второто място по точки, докато Фиорентина остава на 14-то място и на 6 точки над опасната зона.

След опасности пред двете врати в 21-ата минута Пулгар стреля от дистанция и топката се отклони от двама бранители на Ювентус за да остави Шчесни без реакция, докато гредата не спря удара. 7 минути след това ВАР отсъди дузпа за игра с ръка в полето на Ювентус и Влахович вкара за 1:0 от бялата точка.

Така на почивката Мората и Кулушевски се появиха за гостите да спасяват положението на местата на Бонучи и Дибала. Това моментално проработи и в 46-ата минута Мората от невъзможен ъгъл фалцира топката от дясно за 1:1.

Последваха обаче нови добри положения за домакините. В 62-ата минута гредата спаси и Фиорентина от Киелини. До края Юве доминираше в положенията, но не успя да стигне до попадение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
279