Интер ще надвие Наполи като гост


И. Ангелов

Интер ще надвие Наполи като гост

Наполи - Интер
Стадион: Диего Армандо Марадона
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Наполи продължава да се надява да влезе в местата на Шампионска лига след като последно надви Сампдория с 2:0 и застана на 2 точки от Аталанта и топ 4 на Серия А. Тимът им повече победи от Ювентус и Аталанта, но и доста повече загуби, въпреки което остава с шансове да играе в най-комерсиалното състезание догодина.

Интер изглежда няма намерение да сваля педала от газта по пътя към Скудетото, като срещу Каляри в последната седмица тимът постигна 11-та поредна победа. 

В двата лагера проблемите не са много. Домакините няма да разчитат на наказания Лозано, както и контузените Оспина и Гулам. Артуро Видал и Александър Коларов ще липсват за гостите поради травми. Бастони и Брозович ще се върнат в игра.

Наполи има 6 поредни победи у дома, но Интер има 11 поредни победи в лигата. В последните 6 кръга Интер спечели само с по 1 гол разлика, и това може би ще се тълкува като намаляване на интензитета. Наполи вкара поне по 2 гола в 5 от последните 6 победи у дома. Интер обаче няма загуба от Наполи в последните 5 мача между тези отбори.

Прогноза: Наполи - Интер 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Хакими
Барела
Брозович
Ериксен
Йънг
Лукаку
Лаутаро
Осимхен
Инсине
Жиелински
Политано
Деме
Руиз
Руи
Лоренцо
Кулибали
Манолас
   
Мерет
 
Наполи (Дженаро Гатузо)

Обоснована прогноза: Наполи - Интер 0:1

  Сподели
260