Аталанта няма да отстъпи на Ювентус


И. Ангелов

Аталанта няма да отстъпи на Ювентус

Аталанта - Ювентус
Стадион: Щадио ди Бергамо
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта се намира само на точка зад противника си и третото място в Серия А, като в момента домакините са на серия от 4 победи в лигата. Със 71 вкарани гола в кампанията до тук Аталанта води дори на лидера Интер с две попадения и можем да очакваме голове в една от най-любопитните срещи в италианското първенство.

Ювентус загуби постоянство наскоро, но все пак успя да победи в два поредни мача насред постоянни спекулации със суперзвездата Кристиано Роналдо. В състава обаче няма почти никакви проблеми и Андреа Пирло трябва да търси максимума за да не допусне противника да превземе третата позиция в таблицата.

Кристиан Ромеро е наказан при домакините, а Ханс Хатебур продължава да лекува травма. Пешина и Маехле се върнаха след коронавирус и ще са на линия. При гостите Леонардо Бонучи също преодоля коронавирус, докато по тази причина ще липсва Бернардески. 

В 9 от последните 11 кръга Аталанта вкара поне по 3 гола на противниците си. Ювентус обаче има отличен рекорд срещу този съперник, и не загуби в 30 от последните 31 мача между тези отбори. Аталанта има 8 победи в последните 9 кръга и показва невероятна форма, която превъзхожда тази на противника. Ювентус също има атакуващ потенциал и изостава със само 10 попадения в реализаторската таблица за сезона. В 6 от последните 7 мача тимът вкара поне по 2 гола, което гарантира зрелище.

Прогноза: Аталанта - Ювентус 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Андреа Пирло)
 
Шчесни
   
Лихт
Киелини
Куадрадо
Данило
Бентанкур
Рабио
Кулушевски
Киеза
Роналдо
Дибала
Малиновский
Сапата
Пешина
Госенс
Фройлер
Рон
Маехле
Джимсити
Паломино
Толои
   
Голини
 
Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)

Обоснована прогноза: Аталанта - Ювентус 2:2

  Сподели
395