Юве ще продължи да преследва Милан


И. Ангелов

Юве ще продължи да преследва Милан

Ювентус - Дженоа
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 11.04.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Ювентус не се представи отлично срещу Наполи в последния кръг, който изигра през седмицата, но все пак спечели с 2:1 и сега стои само на точка зад Милан и второто място в класирането. Разстоянието до първото място е 12 точки, като тимът ще трябва да се надява на спад в представянията на Интер за да се надява на шансове за Скудетото.

Дженоа задържа Фиорентина до равенство 1:1 в последния кръг, но противникът игра около 40 минути с човек по-малко, и феновете със сигурност са искали да видят повече от своите. В последните 6 кръга победата за тима бе постигната само веднъж, но позицията в средата на класирането изглежда сигурна за момента.

В двата състава няма много проблеми, като при домакините вероятно Шчесни ще се върне на врата, а Бонучи и Бернардески ще липсват с коронавирус. При гостите Стротман е с наказание и Лука Пелегрини липсва с травма.

Ювентус избегна загубата в 35 от последните 38 мача у дома в Серия А. Юве няма загуба в 16 поредни мача у дома срещу Дженоа и не се очаква тази статистика да рухне сега.

Прогноза: Ювентус - Дженоа 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Дженоа (Давиде Балардини)
 
Перин
   
Масиело
Радованович
Кришито
Бираски
Зайц
Бадели
Ровела
Дзапакоста
Дестро
Шомуродов
Дибала
Роналдо
Киеза
Куадрадо
Рабио
Бентанкур
Сандро
Данило
Киелини
Лихт
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Дженоа 2:1

  Сподели
295