Милан ще се поправи в Парма


И. Ангелов

Милан ще се поправи в Парма

Парма - Милан
Стадион: Енио Тардини
Дата: 10.04.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Парма гостуваше в Беневенто в последния кръг и успя с добро атакуващо представяне да стигне до 2:2 във втората част. Така тимът е на 4 точки от достигане на безопасност и надеждата за спасение остава в момента. Вероятно е Милан да се окаже голяма лъжица за устата на домакините, но пък гостите имат само 2 победи в последните 5 кръга.

Милан отново стъпи накриво в последния кръг с равенство у дома срещу Сампдория. Така първото място и Интер са вече на 11 точки напред, а гостите трябва по-скоро да се притесняват за преследвачите си Ювентус, Аталанта и Наполи, които са съответно на 1, 2 и 4 точки назад в таблицата на Серия А.

Откъм състави, здравето при домакините е на много ниско ниво. Тимът е принуден да разчита на нетипични играчи на различни позиции поради много контузени - Карамо, Брунета, Киприен, Инглезе, Якопони, Зиркзе и Михаила.

Само Давиде Калабриа има проблеми за Милан, който трябва да се справи с най-добрите си играчи на линия срещу предпоследния. Милан вкара поне по 2 гола в 19 от последните си 20 гостувания в Серия А. Парма допусна поне по 2 във вратата си в 10 от последните 11. 

Прогноза: Парма - Милан 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Сте)
 
Донарума
   
Кяер
Томори
Далот
Хернандез
Бенасер
Кеси
Салемакерс
Чалханоглу
Ребич
Ибрахимович
Пеле
Ман
Жервиньо
Куртич
Хернани
Куцка
Педзела
Конти
Галиоло
Бани
   
Сепе
 
Парма (Роберто Д)

Обоснована прогноза: Парма - Милан 0:2

  Сподели
294