Ювентус ще победи Наполи за трето място


И. Ангелов

Ювентус ще победи Наполи за трето място

Ювентус - Наполи
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 07.04.2021 г.
Час: 19:45 ч.

След изненадващата загуба от Беневенто у дома си, Ювентус не показа особено подобрение в последния кръг на гости на Торино в дербито на града, завършило при 2:2. Това позволи на Наполи с 4 поредни победи в лигата да изравни тима по точки на четвъртото място в лигата и така двата отбора имат по 56, докато Аталанта се намира на трета позиция с 58 и мач повече.

Наполи водеше с 3:1 в последния кръг на Кротоне, и пропиля аванса преди в крайна сметка да намери пътя до победа с 4:3. Сега този мач е с голямо значение за двата отбора с оглед крайното класиране около местата, даващи право на участие в Шампионска лига

Откъм състави, при домакините Буфон е с наказание, а заради коронавирус ще липсват Бернардески, Бонучи и Демирал. Очаква се Рабио и Рамзи да се завърнат в състава. 

При гостите само Фаози Гулам е с травма, докато под въпрос е Диего Деме. Калиду Кулибали се връща след наказание. 

Ювентус има 7 победи в последните 8 мача у дома срещу Наполи във всички турнири. Наполи се намира в добра форма с 4 поредни победи и поне по 2 вкарани гола в 6 от последните 7 кръга. Предполага се, че тук Андреа Пирло ще се бори и да свали напрежението от себе си, след като формата на отбора му повдигна въпроса за неговото уволнение.

Прогноза: Ювентус - Наполи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Наполи (Дженаро Гатузо)
 
Мерет
   
Манолас
Кулибали
Лоренцо
Хисай
Руиз
Бакайоко
Политано
Жиелински
Инсине
Мертенс
Роналдо
Мората
Киеза
Рамзи
Рабио
Бентанкур
Данило
Куадрадо
Киелини
Лихт
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Наполи 2:1

  Сподели
442