Интер ще дръпне с 11 точки в Серия А


И. Ангелов

Интер ще дръпне с 11 точки в Серия А

Интер - Сасуоло
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 07.04.2021 г.
Час: 19:45 ч.

Миналия уикенд Интер се възползва от равенствата на Ювентус и Милан и след победата с 1:0 над Болоня се настани на 8 точки от втория в класирането. Сега домакините ще изравнят останалите по брой мачове, и могат да постигнат комфортен аванс от точки, който ще снеме от напрежението в най-важния период от кампанията и ще натрупа такова над преследвачите.

Сасуоло създаде много положения в последния мач с Рома, но стигна само до равенство, когато може би заслужаваше и да спечели. Така в последните 3 кръга тимът вкарва поне по 2 гола, но 1 победа в последните 6 не говори за достатъчно добро представяне.

Откъм състави, при домакините с наказания ще липсват Бастони и Брозович, а Артуро Видал е контузен. Така вероятно в игра ще видим Дармиан и Галярдини.

При гостите проблемите са повече с контузиите на Берарди, Капуто, Бурабиа, Дефрел и Романя. Мануел Локатели ще се завърне в ролята на опорен халф тук.

Интер има 10 поредни победи у дома в лигата. В последните 3 мача със Сасуоло, Интер вкара поне по 3 гола. Сасуоло допусна поне по 2 във вратата си в последните 5 кръга на Серия А.

Прогноза: Интер - Сасуоло 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Сасуоло (Роберто де Зерби)
 
Консили
   
Сантос
Ферари
Мюлдюр
Рожерио
Обианг
Локатели
Траоре
Джуричич
Бога
Распадори
Алексис
Лукаку
Перишич
Галярдини
Ериксен
Барела
Хакими
Шкриниар
Врий
Дармиан
   
Ханданович
 
Интер (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Интер - Сасуоло 3:1

  Сподели
306