Бари - Интер: Мисията невъзможна


Н. Гавазов

Бари - Интер: Мисията невъзможна

Бари - Интер
Стадион: "Комунале Сан Никола", Бари
Дата: 03.02.2011
Час: 21:45
Съдия: Андреа Ромео

 

Миналият уикенд Бари загуби за четири минути гостуването си на Каляри и това всъщност се превърна в четвърто поредно поражение и тяхно 14-то от последните 19 мача на отбора от Южна Италия. В крайна сметка Бари се намира на отчайващото последно място в групата с актив от 14 точки и разстоянието от спасителния бряг става все по-голямо и вече е цели девет точки.

Пътуването на Интер на юг ще бъде един опит за хората на Леонардо да продължат и развият успеха през уикенда с друг южняшки тим - този на Палермо. Двата отбора сътвориха истински трилър, в който „нерадзурите" изтръгнаха победата с много воля и с два гола на Пацини и един на Ето,о успяха да обърнат резултата от 0:2 на 3:2. В момента Интер се намира на пето място в класирането и има в актива си 38 точки - с десет по-малко от лидера Милан, но и ще изиграе два мача повече от „росонерите".

Масиело, Белмонте и Барето са контузени от домакините и отпаднаха за мача. По неизвестни причини не са включени в групата Гезал, Кутузов, Ромери и Страмбели. Очевидно е, че Вентура ще заложи на схемата, за която най-много е критикуван, че използва 4-3-1-2, с Рудолф и Окака начело на нападението. Вероятен състав: Джилет; Масиело, Роси, Глик, Париси; Гаци, Алмирон, Донати; Бентиволио, Окака, Рудолф.


Интер пристига без контузените Станкович, Кордоба, Марига, Лусио, Кастелаци и Самуел. Добрата новина е завръщането на Снайдер, който най-вероятно няма да започне мача. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Сезар; Майкон, Ранокия, Матераци, Киву; Санети, Кхаржа, Мота; Пандев; Ето'о, Пацини.


За любителите на статистиката: Бари вече има шест загуби у дома си, Интер пък бе победен извън Милано цели четири пъти. „Нерадзурите" вкарват половината от своите попадения в последните 30 минути на срещите. Бари е вкарал едва три гола през първите полувремена на двубоите си в Серия А. Миналата година тук срещата между двата отбора завърши 2:2.

Срещата Бари - Интер е част от една почти невъзможна мисия и за двата отбора - единият в битка за своето оцеляване в елита, а другият в защитата на титлата. При всички положения обаче, трите точки са изключително важни и със сигурност битката ще бъде яростна. Схемите на игра предполагат използването на крайните защитници в подкрепата на атаките, което е сигнал, че са възможни и опасни контраатаки, което е предпоставка да станем свидетели на повече от два гола в този мач. Не можем да бъдем напълно сигурни, че Интер ще вземе трите точки, но със сигурност, ако възпитаниците на Леонардо не подценят противника си, няма да загубят този мач.

Прогноза за: Бари - Интер 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Бари:

09 януари Бари - Болоня 0:2 (Серия А)
16 януари Ювентус - Бари 2:1 (Серия А)
20 януари Милан - Бари 3:0 (Купа на Италия)
23 януари Бари - Наполи 0:2 (Серия А)
30 януари Каляри - Бари 2:1 (Серия А)

Интер:

15 януари Интер - Болоня 4:1 (Серия А)
19 януари Интер - Чезена 3:2 (Серия А)
23 януари Удинезе - Интер 3:1 (Серия А)
26 януари Наполи - Интер 0:0 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Италия)
30 януари Интер - Палермо 3:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Бари - Интер

59 мача
12 победи за Бари
15 равенства
32 победи за Интер
Голова Разлика: 117:59 за Интер


Коефициенти от bet365:
Бари - 8.00
Равен - 4.00
Интер - 1.44

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
195