Ювентус ще се опита да сложи край на добрата серия на Палермо


Н. Гавазов

Ювентус ще се опита да сложи край на добрата серия на Палермо

Палермо - Ювентус
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 02.02.2011
Час: 21:45
Съдия: Емидио Морганти


Палермо бе участник през уикенда в мач - трилър, който за съжаление завърши нещастно за сицилианци. Сицилианци поведоха с 2:0 при гостуването си на европейския шампион Интер, но допуснаха през второто полувреме противникът им да обърне резултата и в крайна сметка да триумфира с 3:2. Очевидно шансът не бе на страната на гостите в този мач, защото при 2:1 Пасторе пропусна да вкара от 11-метров наказателен удар. В момента Палермо с намира на осмо място в класирането и има в актива си 34 точки - с една по-малко от съперника си в двубоя от сряда вечер.

Ювентус пристига в Сицилия опустошен от последните негативни резултати. Очевидно е, че отборът воден от Делнери се намира в криза от началото на годината. „Бианконерите" в пет мача записаха три загуби и само една победа срещу последния в класирането. През уикенда, феновете на „Олимпико" трябваше да изпият поредния горчив хап, когато Старата госпожа не само, че не успя да запази резултата срещу Уднезе, но и допусна пълен обрат за 1:2. В момента Ювентус се намира на седмо в класирането и има в актива си 35 точки.

Хернандес, Пинила и Гоян са контузени за домакините и отпадат за мача. Наказани са Муньос и Карозиери. Схема на игра 4-3-2-1, като Миколи ще води атаката срещу бившия си клуб. Вероятен състав: Сиригу; Касани, Анделкович, Бово, Балзарети; Миглиячио, Бачинович, Ночерино; Личич, Паасторе; Миколи.

Кадровите проблеми в Ювентус отново ще затруднят Делнери. Той няма да може да разчита на контузените Ринаудо, Де Чили, Куяларела, Тони, Траоре, Пепе, Якуинта и Мота. Бонучи пък е наказан. Схемата на игра ще буде 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Григера, Барцали, Килеини, Гросо; Красич, Акуилани, Мело, Маркизио; Матри, Дел Пиеро.

За любителите на статистиката: Палермо се представя впечатляващо като домакин и до този момент е допуснал само две загуби на „Барбера". Ювентус има по-малко загуби като гост, отколкото като домакин, но последната им победа извън Торино е от 5 декември. Миналият сезон срещата между двата отбора завърши 2:0 за Палермо.

Очертава се интересен двубой. Любопитно е да видим какви мерки е взел Делнери, за да стабилизира отбора и до каква степен футболистите му ще се противопоставят на домакините. С леко предимство в мача е Палермо, но не бива да отписваме „Старата госпожа", която със сигурност ще се опита да сложи край на добрата домакинска серия на своя противник.

Прогноза за: Палермо - Ювентус 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Палермо:

12 януари Палермо - Киево 1:0 (Купа на Италия)
16 януари Каляри - Палермо 3:1 (Серия А)
22 януари Палермо - Бреша 1:0 (Серия А)
25 януари Палермо - Парма 0:0 - 5:4 сл. дузпи (Купа на Италия)
30 януари Интер - Палермо 3:2 (Серия А)

Ювентус:

13 януари Ювентус - Катаня 2:0 (Купа на Италия)
16 януари Ювентус - Бари 2:1 (Серия А)
23 януари Сампдория - Ювентус 0:0 (Серия А)
27 януари Ювентус - Рома 0:2 (Купа на Италия)
30 януари Ювентус - Удинезе 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Палермо - Ювентус

45 мача
9 победи за Палермо
11 равенства
25 победи за Ювентус
Голова Разлика: 91:48 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Палермо - 2.15
Равен - 3.25
Ювентус - 3.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
231