Рома - Бреша: Среща с предизвестен край


Н. Гавазов

Рома - Бреша: Среща с предизвестен край

Рома - Бреша
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 02.02.2011
Час: 21:45
Съдия: Андреа Де Марко


Рома спечели седем от последните си десет мача във всички турнири и в сряда вечер ще посрещне своя противник добре отпочинала, тъй като в неделя мачът срещу Болоня бе прекъснат заради обилен снеговалеж. Ако „вълците" бяха победили през уикенда, сега щяха да се намират на трето място в класирането, но в момента те са с мач по-малко и имат в актива си 38 точки, което им осигурява петото място в класирането.

Що се отнася до Бреша, нещата в отбора вървят от зле към по-зле и в последните си 12 мача тимът записа девет загуби. През уикенда „бианкоазурите" претърпяха поредното си поражение, този път с 0:3 от Киево. Отборът е предпоследен в класирането с 18 точки - три по-малко от спасителния бряг. Президентът на клуба Луиджи Кориони уволни Марио Берета и върна на треньорския мостик Бепе Якини, който е убеден, че ще спаси отбора.

За домакините са контузени Писаро, Бриги и Адриано. Наказани няма. Схема на игра 4-3-3. Вероятен състав: Серджио; Касети, Мексес, Бурдисо, Рийзе; Перота, Де Роси, Симпличио; Тоти, Бориело, Вучинич.

Гостите пристигат без Далмано и Кордова, които са контузени, както и Коне, който е наказан за един мач. На върха на атаката най-вероятно ще видим Едер, а Карачиоло ще бъде резерва. Схема на игра 3-5-1-1. Вероятен състав: Серени; Зебина, Бега, Мареко; Замбели, Хетемаж, Вас, Филипини, Берарди; Диаманти; Едер.

За любителите на статистиката: Рома все още е без загуба на „Олимпико" през този ссезон, Бреша пък допусна девет загуби като гост. Домакините вкарват по два гола средно на мач, докато „бианкоазурите" допускат средно по 1.55.

„Ситуацията е трудна, но ние все още може да оцелеем. Трябва да намерим нашия дух", заяви наставника на Бреша Якини. Едва ли обаче срещу класата на Рома ще е достатъчен само духът. Една среща, която ако не завърши с победа за домакините, ще се счита за голяма изненада. Според мен, Рома ще победи с два гола разлика.


Прогноза: Рома - Бреша 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Рома:

09 януари Сампдория - Рома 2:1 (Серия А)
16 януари Чезена - Рома 0:1 (Серия А)
19 януари Рома - Лацио 2:1 (Купа на Италия)
22 януари Рома - Каляри 3:0 (Серия А)
27 януари Ювентус - Рома 0:2 (Купа на Италия)

Бреша:

06 януари Бреша - Чезена 1:2 (Серия А)
09 януари Фиорентина - Бреша 3:2 (Серия А)
16 януари Бреша - Парма 2:0 (Серия А)
22 януари Палермо - Бреша 1:0 (Серия А)
30 януари Бреша - Киево 0:3 (Серия А)


Досегашни срещи:

Рома - Бреша

43 мача
22 победи за Рома
12 равенства
9 победи за Бреша
Голова Разлика: 70:41 за Рома


Коефициенти от bet365:
Рома - 1.25
Равен - 5.25
Бреша - 12.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233