Милан ще се върне към победите с Фиорентина


И. Ангелов

Милан ще се върне към победите с Фиорентина

Фиорентина - Милан
Стадион: Артемио Франчи
Дата: 21.03.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина първо прекрати поредицата от две загуби с равенство, а последно надгради с победа на гости на Беневенто с 4:1 при хетрик на Душан Влахович в срещата. На 13-ата позиция в таблицата тимът остава все така непостоянен в представянията си, но последната статистика сочи някакво подобрение.

Милан беше перфектен до скоро, но след като веднъж загуби, започна да го прави все по-често, и сега вторият в таблицата изостава от Интер на 9 точки. В подготовката си за срещата с Манчестър Юнайтед тимът на Стефано Пиоли загуби от Наполи, а през седмицата отстъпи и на "червените дяволи", напускайки Лига Европа.

Откъм състави, домакините отново са в по-добро състояние. Само Игор е с контузия и ще видим най-силното за Фиорентина. В лагера на Милан ще липсва наказания Анте Ребич, докато с травми остават Леао, Романьоли и Манджукич.

Милан има 13 победи в последните 15 кръга на гости. В 18 от последните 19 мача като гост в лигата, Милан вкара поне по 2 гола. Сега Златан Ибрахимович се върна и се очаква головете да се повишат. Пиоли ще знае, че бързото връщане към победите е много необходимо, не само за запазване на второ място, но и за потенциално доближаване на Интер при грешки на лидера.

Прогноза: Фиорентина - Милан 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Донарума
   
Кяер
Томори
Далот
Хернандез
Тонали
Кеси
Салемакерс
Чалханоглу
Крунич
Ибрахимович
Рибери
Влахович
Венути
Кастровили
Пулгар
Бонавентура
Касерес
Куарта
Педзела
Миленкович
   
Драговски
 
Фиорентина (Чезаре Прандели)

Обоснована прогноза: Фиорентина - Милан 1:2

  Сподели
311