Милан ще надиграе Наполи


И. Ангелов

Милан ще надиграе Наполи

Милан - Наполи
Стадион: Сан Сиро
Дата: 14.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Милан има доста липсващи имена в състава, но миналата неделя в Серия А тимът впечатли когато се справи с Верона, и след това надгради и надигра Манчестър Юнайтед в Лига Европа, въпреки че излезе със само 1:1 от "Олд Трафорд". Два ранни гола на тима бяха отменени в мача, в който като цяло отборът се представи по-добре от домакина си.

Наполи надви Болоня с 3:1 в последния кръг, но остана усещане, че това не е чак толкова убедително заслужена победа с оглед играта. Все пак формата е добра с 2 победи в последните 3 кръга и тимът се намира на 3 точки от топ 4 на таблицата.

Откъм състави, домакините не са в най-добро състояние. Ибрахимович продължава да липсва заедно с Ребич, Манджукич, Романьоли и Бенасер. Тио Хернандез и Хакан Чалханоглу са поставени под въпрос след като също лекуваха контузии.

При гостите само Фаози Гулам и Андреа Петаня са с проблеми. 

В последните 4 кръга поред Наполи вкара поне по 2 гола на съперниците си. В последните си 4 гостувания в лигата обаче Наполи и допускаше поне по 2. Милан няма загуба в последните 5 мача с Наполи, като се очаква това статукво да продължи.

Прогноза: Милан - Наполи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Наполи (Дженаро Гатузо)
 
Мерет
   
Рахмани
Кулибали
Лоренцо
Руи
Руиз
Бакайоко
Политано
Жиелински
Инсине
Осимхен
Леао
Кастилехо
Чалханоглу
Салемакерс
Кеси
Мейте
Хернандез
Калабриа
Томори
Кяер
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Наполи 2:1

  Сподели
297