Интер ще продължи серията си в Торино


И. Ангелов

Интер ще продължи серията си в Торино

Торино - Интер
Стадион: Олимпико Гранде Торино
Дата: 14.03.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Торино бе подобрил значително формата си за да излезе от опасната зона, но последно тимът срещна последният в класирането Кротоне, и неочаквано загуби, което отново постави тима на 18-ата позиция и на 2 от безопасността.

Интер изигра добра среща във важния мач с Аталанта. Двата тима не си създадоха много положения, но лидерът в класирането все пак спечели минимално и се задържа на 6 точки над второто място и Милан

В двата състава няма особено много проблеми преди началото на този двубой. За домакините Андреа Белоти върна негативен тест за коронавирус и ще може да се завърне. Само Николас Нкулу е с контузия, като Вилфрид Синго е с коронавирус.

При гостите Кристиан Ериксен вероятно ще се завърне в тима след като Артуро Видал претърпя операция на коляното и ще липсва доста време. Заедно с него контузен е Коларов. 

Торино направи 5 поредни равенства у дома в Серия А. Интер е на поход от 7 поредни победи в лигата, като в 7 от последните 9 кръга не допусна гол. В последните 3 мача между тези отбори Интер вкара поне по 3 гола на Торо.

Прогноза: Торино - Интер 0:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Хакими
Барела
Брозович
Ериксен
Перишич
Лукаку
Лаутаро
Санабриа
Верди
Муру
Годжак
Мандрагора
Лукич
Войвода
Буонджорно
Лянко
Идзо
   
Сиригу
 
Торино (Давиде Никола)

Обоснована прогноза: Торино - Интер 0:2

  Сподели
236