Анонс на 26-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 26-ти кръг от Серия А

Специа - Беневенто
Дата: 06.03.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Специа загуби последно с 3:0 от Ювентус и това беше очаквано. Не беше очаквано обаче тимът да надиграва противника в определени минути от срещата и да изглежда като равен с претендент от върха. 

Беневенто не се представи добре срещу Верона през седмицата и отправи само един точен удар в мача, който загуби с 3:0. Този отбор няма победи в 9 кръга, и загуби 2 поред. 

Откъм състави, домакините не могат да разчитат на Рафаел, Побега и Сапонара. Летициа и Фалке са контузени при гостите.

Беневенто не успя да вкара в последните 3 кръга от Серия А. Специа пък допусна поне по 2 пъти в последните 3 кръга. И двата тима имат по 25 точки в лигата до момента, като домакините показват по-добри представяния в момента.

Прогноза: Специа - Беневенто 1:0

 

Удинезе - Сасуоло
Дата: 06.03.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Удинезе бе на секунди от това да победи Милан в последния кръг, но с дузпа в последния момент тимът излезе само с точка от мача. 

Сасуоло няма загуба в 3 поредни кръга, но успехът е само един. Последно видяхме истинско зрелище с Наполи, завършило при 3:3.

В двата тима има проблеми, като домакините не могат да разчитат на Деулофеу, Форестиери, Пусето и Жажало, а гостите на Кирикеш, Бога, Бурабиа и Романя. 

Удинезе запази вратата си суха срещу Сасуоло в 5 от последните 7 мача между тези отбори. В последните 3 домакинства Удинезе също не допусна. В първата среща между тези отбори в сезона видяхме 0:0, но сега се очаква гостите да достигнат до голове с оглед формата им.

Прогноза: Удинезе - Сасуоло 1:2

 

Ювентус - Лацио
Дата: 06.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Ювентус се справи със Специа през седмицата с 3:0, но в края на мача изглеждаше сякаш се затруднява много срещу този съперник. Формата обаче сред последните 6 кръга е добра с 4 победи, равен и загуба, и тимът приближава второто място, което е на 4 точки дистанция.

Лацио не игра през седмицата заради случаите на коронавирус в Торино, поради което имаше много време да се готви за тази среща. В последните 3 кръга обаче тимът загуби 2 пъти, последно с 2:0 от Болоня. 

Откъм състави, при домакините ще липсва наказаният Фработа, докато контузени са Дибала и Киелини. Бентанкур получи позитивен тест за коронавирус и ще липсва, като Бонучи и Артур са под въпрос.

При гостите контузени са Фелипе, Ладзари и Раду.

Ювентус спечели последните си 6 мача у дома в лигата. В тях тимът вкара и поне по 2 гола в мач. С 4 поредни сухи мрежи на свой терен тимът на Андреа Пирло е фаворит.

Прогноза: Ювентус - Лацио 2:0

 

Рома - Дженоа
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 13:30 ч.

След загуба от Милан, Рома вървеше към равен с Фиорентина в последния кръг, но положи усилие в края на срещата за да достигне до успех с 2:1. 

Дженоа няма победа в 4 кръга, като последно надгради над загубата от Интер с 3:0 като прие Сампдория и излезе от дербито с точка. Сега тимът има шанс да се възползва от проблемите на своя домакин за нов добър резултат.

Рома не може да разчита на Кумбула, Джеко, Ибанез, Калафиори, Верету и Сантон. Само Пелегрини и Бираски липсват за гостите.

В последните 8 пъти когато прие Дженоа, Рома вкара поне по 2 гола на този противник. "Вълците" не загубиха нито един от последните 13 мача у дома срещу Дженоа.

Прогноза: Рома - Дженоа 2:1

 

Фиорентина - Парма
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина има 4 загуби в последните 5 кръга. Последно тимът не издържа срещу Рома, като се предаде пред късен гол на Диауара. 

Парма започна добре срещу отслабен състав на Интер, но в крайна сметка също отстъпи след като получи два във вратата си от Алексис Санчез.

В двата тима има някои проблеми. Рибери е с наказание за домакините, а с травми липсват Игор и Кастровили. При гостите с контузии са Жервиньо, Корнелиус, Конти и Зиркзе. Грациано Пеле ще направи пълен дебют след като се появи като резерва през седмицата.

Парма няма победа в последните си 16 мача в лигата. Тимът допусна по най-малко 2 гола в последните 7 кръга. Надеждите са Пеле да промени тази статистика.

Прогноза: Фиорентина - Парма 1:1

 

Кротоне - Торино
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне продължава да копае дъно след като загуби и получи 5 гола във вратата си от Аталанта. 

Торино може и да не получи позволение да напусне града след като последните два мача на клуба бяха отменени заради коронавирус. Болни тук остават Линети, Муру, Басели, Белоти и Бремер, докато Нкунку е с контузия.

При домакините контузени са Сигарини, Джиджи, Бенали и Вулич.

Кротоне е на поредица от 7 загуби, в които и допусна поне по 2 гола. Торино не загуби в 9 поредни срещи с този съперник и след промяната на мениджъра тимът няма загуба в 6 поредни мача.

Прогноза: Кротоне - Торино 0:0

 

Сампдория - Каляри
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Сампдория няма победа в 3 кръга, но след две поредни загуби поне достигна до равенство на гости в дербито с Дженоа. 

Каляри подобри формата си с две победи напоследък, с които успя да излезе от опасната зона за сметка на Торино. Разстоянието до изпадащите позиции обаче е само 1 точка.

Откъм състави, при домакините само Торегроса е контузен, а при гостите - Рог и Сотил. Харалампус Ликогянис се връща от наказание и ще заеме позицията си на фланга.

Сампдория спечели 6 от последните 7 мача у дома с Каляри. В 5 от тях тимът не допусна гол от този съперник. 

Прогноза: Сампдория - Каляри 1:0

 

Наполи - Болоня
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Наполи изигра много драматичен двубой със Сасуоло през седмицата, като смяташе че е спечелил с попадение в 90-ата минута, само за да се стигне до 3:3 в 95-ата след гол на съперника. 

Болоня се намираше на поредица от 4 срещи без загуба, но последно тимът отстъпи на Каляри минимално. Съставът не гостите има твърде много проблеми в момента.

При Наполи само Лозано и Петаня липсват с травми. Болоня не може да разчита на наказан Шоутен и контузени Томиясу, Домингез, Медел, Дайкс, Хики и Сантандер.

Наполи запази вратата си суха в последните 4 домакинства в Серия А. В последните 3 кръга домакините вкараха поне по 2 гола. Очаква се срещата да е лека за Наполи срещу осакатен съперник.

Прогноза: Наполи - Болоня 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
359