Роналдо: Не мога да обещая още 20 години голове


И. Ангелов

Роналдо: Не мога да обещая още 20 години голове

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо отпразнува своя 36-ти рожден ден в петък, като заговори публично за своите 20 години във футбола. Роналдо се установи като един от най-великите играчи в историята в кариерата си, която стартира от Спортинг и премина през Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус. На възрастта, в която повечето футболисти вече са пенсионирани обаче този сезон той има 22 гола в 23 мача с Юве.

"36 години, невероятно!" започна Кристиано в Инстаграм публикация.

"Чувствам сякаш започнах вчера, но това пътуване е пълно с приключения и истории, които ще помня. Моята първа топка, първи отбор, първи гол... времето лети. От Мадейра до Лисабон, от Лисабон до Манчестър, от Манчестър до Мадрид, от Мадрид до Торино, но над всичко, от дъното на душата си към света - аз дадох всичко, което можах, никога не съм се пестил и винаги съм се опитвал да предоставя най-добрата си версия.

"Обратно вие ми дадохте вашата любов и адмирации, и подкрепа. За всичко това аз никога не бих могъл да бъда достатъчно благодарен. Нямаше да постигна нищо без вас. Докато празнувам моя 36-ти рожден ден и 20-годишнина като професионален футболист, аз съжалявам, че няма да мога да обещая още 20 години от това. Но мога да обещая, че докато продължавам, никога няма да получите по-малко от 100% от мен!

"Благодаря отново на всички за подкрепата и милите съобщения и инициативи през този ден. Това означава много за мен и всички имате специално място в сърцето ми."

  Сподели
121