Вълците няма да уплашат Старата госпожа


И. Ангелов

Вълците няма да уплашат Старата госпожа

Ювентус - Рома
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 06.02.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Ювентус остави работата си за накрая срещу Сампдория в последния кръг на Серия А, но все пак заслужи точките. През седмицата в първия кръг от полуфиналите на Копа Италия тимът се справи и с 2:1 с Интер благодарение на Кристиано Роналдо.

Рома наскоро загуби от Лацио с 3 гола и допусна поредни поражения, но се върна към головете и в лигата вкара 4 на Специа и 3 на Верона. В момента "вълците" водят с 1 точка съперника си от този кръг, който обаче има амбиции за върха. Между лидерът Милан и четвъртият Ювентус има само 7 точки дистанция, като всеки от Рома и Интер между тях може в даден период да поведе таблицата.

Откъм състави, при домакините Пауло Дибала продължава да лекува травма, докато Родриго Бентанкур е наказан и ще бъде заменен от Рабио в средата. Юве имаше по-малко време да почива за тази среща, което може да е от голямо значение.

При гостите Лоренцо Пелегрини е с наказание, докато Крис Смолинг получи травма и ще отсъства няколко седмици. Дзаниоло остава също аут с травма.

Ювентус няма загуба в 36 от последните 38 кръга в Серия А. Юве вкара поне по 2 гола в 5 от последните 6 мача в лигата. В последните 4 срещи с Рома, видяхме средно над 2.5 гола в мач, което гарантира зрелище и тук.

Прогноза: Ювентус - Рома 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
252