Интер ще прескочи Милан в петък


И. Ангелов

Интер ще прескочи Милан в петък

Фиорентина - Интер
Стадион: Артемио Франчи
Дата: 05.02.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина има изключително противоречиви представяния и резултати напоследък, като редува загубите с победи и равенства, и по този начин се държи в средата на таблицата без прогрес или падение. Последно тимът разочарова със само точка срещу Торино, макар че за тима бяха изгонени двама.

Интер надви убедително с 4:0 Беневенто и дори не позволи на противника да отправи удар. С 2 победи и 2 равенства в последните 4 кръга тимът продължава да държи темпото на Милан на върха, който не е перфектен, но разстоянието остава 2 точки поради неумението на преследвача да се възползва от спънките на лидера за момента.

Откъм състави, и двата отбора се намират в перфектно здраве. При домакините обаче срещата ще пропуснат Никола Миленкович и Гаетано Кастровили, които бяха изгонени в последния кръг. При Интер Ромелу Лукаку бе наказан за последната загуба в Купата от Ювентус, но сега е на линия и се очаква да видим най-доброто от Антонио Конте.

Последните 4 мача между тези отбори бяха равенства. Интер запази 3 сухи мрежи поред в Серия А и избегна загубата на гости в 15 от последните 16 случая. Фиорентина няма загуба в 6 поредни срещи у дома в лигата. Фаворит тук е Интер, който няма загуба в 9 мача поред срещу този съперник във всички турнири.

Прогноза: Фиорентина - Интер 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
259