Анонс на 21 кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 21 кръг на Серия А - срещите в събота

Парма - Катания

Дата: 22 януари 2010
Време: 19:00
Стадион: „Енио Тардини", Парма
Съдия: Перуцо

Парма започна годината по най-добрия начин - с победа 4:1 като гост над Ювентус и едва ли феновете на „дуковете" са могли да си представят подобен феноменален успех. Това сякаш трябваше да бъде предвестник за бъдещи успехи на отбора, но последваха две загуби и в момента тимът се намира на 14-то място в класирането, но само на три точки от зоната на изпадащите, което го прави участник в битката за оцеляване в италианския елит.

Катаня след три поредни мача без победа върна в Италия една от аржентинските легенди - Диего Симеоне, но този път като треньор на отбора. 40-годишният бе назначен на този пост в сряда, само часове след като сицилианци се разделиха с досегашния наставник Марко Джампаоло. В момента отборът се намира на 15-то място с 22 точки в актива си - само три над зоната на изпадащите.

За домакините отпадат контузеният Писсано и наказаният Паци. Схема на игра 4-3-2-1. Вероятен състав: Миранте; Жакардо, Палета, Лукарели, Гоби; Валиани, Морони, Кандрева; Джовинко, Паладино; Креспо.

За Катаня отпадат Биаджианти, Моримито и Потенца. Схема на игра 4-3-2-1. Вероятен състав: Андухар; Белучи, Силвестър, Споли, Капуано; Ледесма, Карбони, Лама; Гомес, Маскара; Лопес.

Очертава се истинско дерби в зоната на изпадащите, в което най-вероятно няма да станем свидетели на много голове. С леко предимство са домакините, но равенството не бива да ни изненадва.

Коефиценти от bet365:

Парма: 1.95
Равен: 3.10
Катаня: 4.33


Прогноза за: Парма - Катания 1:1

 

 


Палермо - Бреша

Дата: 22 януари 2010
Време: 19:00
Стадион: „Ренцо Бербера", Палермо
Съдия: Джервасони

Палермо е вече втори мач без победа, а миналата седмица претърпя разочароваща загуба с 1:3 като гост на Каляри, което се отрази на тяхната позиция в класирането и сицилианци изпаднаха от топ 6. В момента отборът на Делио Роси се намира на седмо място в класирането - на 4 точки от четвъртия Интер и на 6 от втория Наполи.

Бреша е един от кандидатите за изпадане от Серия А - тимът е предпоследен с 18 точки от 20 мача, но не всичко е загубено, защото само точка дели отбора от спасителния бряг. Надежда за това даде победата с 2:0 над Парма през уикенда.

За домакините няма да играят Ернандес, Пинила, Гоян и Гарсия, които са контузени, както и Карозиери, който е наказан. Схема на игра 4-3-2-1. Вероятен състав: Сиригу; Касани, Муньос, Бово, Балзарети; Меглиачио, Бачинович, Ночерино; Личич, Пасторе; Миколи.

Серени, Едер, Вас и Тадей са контузени и отпаднаха от групата на Бреша. Наказани са също така Бега и Диамантите. Схема на игра 4-3-3. Вероятен състав: Аркари; Берарди, Зебина, Мартинес, Даламано; Коне, Кордова, Филипини; Посанцини, Карачиоло, Ланзафаме.


Целта според ръководството на Палермо е да се търси участие европейските турнири, а това означава, че хората на Делио Роси със сигурност ще търсят победата в мач като този. Всичко, различно от нея ще бъде огромна изненада.

Коефиценти от bet365:

Палермо: 1.44
Равен: 4.20
Бреша: 7.50


Прогноза за: Палермо - Бреша 2:0

 

 


Рома - Каляри

Дата: 22 януари 2010
Време: 21:45
Стадион: „Олимпико", Рим
Съдия: Гава

Рома излиза срещу отбор, който нанесе най-унизителната загуба на „вълците" през този сезон (1:5) и със сигурност хората на Раниери ще се опитат да потърсят отмъщението. Освен това, столичани се надяват да развият успеха си през седмицата срещу своя градски съперник Лацио и по този начин да придобият по-големи шансове за влизане в Топ 4.

Каляри е на комфортното девето място в таблицата за класиране, но разликата от зоната на изпадащите е само седем точки, а практиката показва, че в италианският футбол това не може да бъде успокояващо.

За Рома отпадат контузените Писаро и Адриано, както и наказаният Бурдисо. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Серджио; Касети, Мексес, Хуан, Рийзе; Симпличио, Де Роси, Перота; Менес; Тоти Бориело.

Отборът на Каляри е без контузените Лазари и Пинарди, наказани няма. Схемата на игра най-вероятно ще бъде 4-3-1-2. Вероятен състав: Пелисоли; Перико, Писано, Ариаудо, Астори; Конти, Линер, Биондини; Найнхолан; Нене, Рагатцу.

Победата за Рома е най-вероятният резултат. Каляри няма потенциал да поднесе някаква изненада и най-вероятно ще разчита основно на контраатаки.

Коефиценти от bet365:

Рома: 1.57
Равен: 3.75
Каляри: 6.00

Прогноза за: Рома - Каляри 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
215