Комисо: За бъдещето на Прандели ще говорим през лятото


Н. Гавазов

Комисо: За бъдещето на Прандели ще говорим през лятото

Президентът на Фиорентина Роко Комисо говори за смяна на треньора и трансферите в клуба.

"В момента съм доволен от всичко. Но дори и да не бях щастлив, не бих го изложил публично. Предпочитам да решавам такива въпроси лично.

Зимният трансферен прозорец е затворен за нас и ако внезапно се появи друга информация, ще бъда много изненадан.

Когато дойдох във Фиорентина, Монтела работеше тук, той имаше тригодишен договор. Сега Прандели работи, споразумението с него е до края на сезона. Ще дойде лятото - тогава нека поговорим за бъдещето. Защото основният критерий за работата на треньора е резултатът. Сега той е тук, а след това ще видим.

Много хора смятат, че сме допуснали грешка, позволявайки на Киеза да отиде  в Ювентус, но не и аз. Ако играч иска да играе за друг отбор, няма смисъл да го задържим. Мога да кажа същото за Рибери, който наскоро започна да говори за завръщане до Германия. Отново, нека изчакаме лятото.

Що се отнася до Влахович, Монтела искаше да го изпрати в Серия Б, но Прандели повярва на този човек и той се отплати на треньора за доверието", заяви Комисо.

През януари Фиорентина привлече Александър Кокорин от Спартак Москва и нае Кевин Малкуи от Наполи. Също така няколко играчи се завърнаха във Флоренция от наем в други тимове.

  Сподели
212