Анонс на 20-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 20-ти кръг от Серия А

Торино - Фиорентина
Дата: 29.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Торино успя да се върне до равен в последната седмица с Беневенто, и така с три равенства в последните 4 кръга и само 1 загуба тимът се държи извън опасната зона, където бе наскоро след слабата си форма. 

Фиорентина продължава с непостоянните резултати, но този път като победи убедително Кротоне в неделя. Този резултат идва след поражението с 6:0 от Наполи. Продължава да е загадка представянето на тима по толкова различен начин във всеки кръг, като в състава няма липсващи имена.

При домакините Войвода и Нкулу са с травми и пропускат. 

Торо направи 5 равенства в последните 6 домакинства в лигата. Целта в този мач ще е първа домакинска победа за тима.

Прогноза: Торино - Фиорентина 1:0

 

Специа - Удинезе
Дата: 31.01.2021 г.
Час: 13:30 ч.

Специа загуби в края срещу Рома след прекрасен двубой, в който имаше и дефанзивни грешки. Тази загуба с 4:3 обаче дойде след 2 победи и равен в лигата преди това. 

Удинезе е равен по точки в лигата с противника си, и победата липсва от дълго време. Последният резултат все пак бе 0:0 с претендента Интер

Откъм състави, при домакините с проблеми са Нзола, Ферер, Матиело и Пиколи. При гостите наказан е Самир, а с травми са Пусето, Окака, Жажало и Форестиери.

Удинезе няма победа в 9 кръга в Серия А. В последните 3 гостувания тимът допусна поне по 2 гола. Със завръщането на Нуйтинк и включването на Фернандо Йоренте всичко това може да се промени.

Прогноза: Специа - Удинезе 1:2

 

Кротоне - Дженоа
Дата: 31.01.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне е последен в лигата и последно загуби от Фиорентина с 2:1, като освен това тимът няма да разчита за известен период и на най-добрия си играч. 

След назначаването на Давиде Балардини Дженоа подобри резултатите си и ще търси да надгради над двете победи и равенството в последните кръгове. В състава тук липсват само Сапата, Бираски и Касата.

При домакините Месиас е с наказание и може да бъде заменен от дебютанта Самуел Ди Кармине, който пристигна през трансферния прозорец. С травми са Сигарини, Молина и Ривиере.

Дженоа има 6 победи в последните 7 мача с Кротоне. В последните 3 кръга Дженоа не допусна гол. В 9 от последните 10 като гост обаче Дженоа не победи.

Прогноза: Кротоне - Дженоа 1:2

 

Каляри - Сасуоло
Дата: 31.01.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри получи шеста поредна загуба в лигата срещу Дженоа последно. Така от най-горната позиция в опасността тимът започва да претендира за пропадане до дъното.

Формата на Сасуоло започна да се влошава напоследък и все по-често тимът не взима победи. Така видяхме пропадане до 9-ата позиция след поражението на гости на Лацио

Откъм състави, при домакините наказан е Нандез, а с травми са Рог, Онас и Клаван. При гостите с травми са Берарди, Бурабиа и Романя.

Каляри загуби 6 поред, но 5 от последните 6 срещу Сасуоло бяха равенства. Каляри не успя да вкара гол в 3 кръга поред. Сасуоло загуби 3 гостувания поред в Серия А. Сасуоло не загуби 8 поредни срещи с Каляри и това ще продължи.

Прогноза: Каляри - Сасуоло 1:3

 

Аталанта - Лацио
Дата: 31..01.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта позакрепи формата си за да се върне в челните позиции, а последно даде ясно намеренията си когато шамароса с 3:0 лидера Милан на "Сан Сиро". Така тимът се настани на 7 точки от върха на четвъртата позиция.

Лацио успя да победи уверено Сасуоло въпреки че трябваше да поработи късно в мача. С 4 победи поред гостите се намират само на 2 точки зад съперника си и това е пряка битка за горните места в елита на Италия. 

Откъм състави, Робин Госенс е наказан при домакините, а с травми са още Хатебур и Пасалич. Фелипе, Стракоша и Кайседо са с проблеми при гостите. 

Аталанта вкара поне по 3 гола в последните 4 мача срещу Лацио във всички турнири. Аталанта няма загуба в 10 кръга и спечели 3 поред срещу Лацио. Гостите също се намират в добра форма и освен 4 поредни победи, в 6 от поселдните 7 мача вкараха поне по 2 гола. Очаква се зрелищен двубой с марката на Серия А.

Прогноза: Аталанта - Лацио 3:2

 

Наполи - Парма
Дата: 31.01.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи загуби с 3:1 в последния кръг с Верона, но през седмицата се поправи в Копа Италия срещу Специа. 

Парма продължава с лошите резултати на предпоследното място в класирането, като последно загуби от Сампдория с 2:0. 

Откъм състави, при домакините само Фабиан Руиз е аут с коронавирус, докато от изолация се връща Виктор Осимхен. При гостите с травми са Бруно Алвеш, Карамо и Лаурини.

Парма няма вкаран гол в 6 от последните 8 кръга. 6 от последните 7 бяха загубени, като гостите допуснаха по 2 гола в тях. 

Прогноза: Наполи - Парма 3:0

 

Рома - Верона
Дата: 31.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Рома победи в страхотен мач Специа с 4:3 в последния кръг, с което събра 37 точки и трето място в таблицата, на 6 от върха. 

Верона последно се разправи с Наполи в може би най-доброто си представяне за кампанията до тук. Тимът се държи близо до европейските позиции, където са амбициите за финал.

Здравето е по-добро при домакините, където липсват само Педро и Дзаниоло. Един Джеко може да остане извън тима след информациите, че се готви разменна сделка с Интер. 

При гостите има повече проблеми, като наказан е Магнани, а с травми са Виейра, Велосо, Бенаси и Стураро.

В 12 от последните 14 кръга Рома вкара поне по 2 гола. В 14 домакинства в лигата "вълците" нямат загуба. Рома спечели и 7 от последните 8 мача с Верона. През първата част от сезона тези отбори не си вкараха, и може отново да видим равенство.

Прогноза: Рома - Верона 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
233