Анонс на 19-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 19-ти кръг от Серия А

Беневенто - Торино
Дата: 22.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Беневенто загуби от последния в класирането Кротоне, въпреки че владееше повече топката. С 3 загуби в последните 4 кръга тимът пропадна до 11-ата позиция, за момента далеч от опасността.

Торино уволни Марко Джампаоло и предстои да видим системата на игра на Давиде Никола. Очаква се той да дебютира с 3-5-2, и здравето в тима му е сравнително добро. Само Войвода и Нкулу са контузени при гостите.

При домакините наказан е Сау, а с травми са Летициа, Шиатарела и Инсине. 

Торино няма победа в 17 от последните си 19 мача като гост в Серия А. Миналата година Никола успя да спаси Дженоа и надеждите са неговият опит да бъде предаден и на Торо, който е на 1 точка от безопасността.

Прогноза: Беневенто - Торино 1:1

 

Рома - Специа
Дата: 23.01.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Рома получи унизителна загуба в дербито с Лацио последната седмица, а след това тимът загуби и в Копа Италия от Специа.

Гостите ще се надяват на нов сензационен резултат срещу същия съперник, но в Серия А, където "вълците" ще играят с различен отбор този път. 

Проблемите обаче в лагера на домакините не са малко. Манчини е с наказание, а с травми са Сантон, Миранте, Калафиори, Дзаниоло и Фацио. 

При Специа с наказание ще липсва Винали, а контузени са още Дзот, Нзола, Бастони и Матиело.

Рома вкара поне по 2 гола в 11 от последните си 13 мача у дома в Серия А. Тимът не загуби тези 13 срещи и е тежък фаворит, макар Пауло Фонсека да е поставен под напрежение в момента заради последните резултати.

Прогноза: Рома - Специа 3:0

 

Фиорентина - Кротоне
Дата: 23.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина загуби тежко с 6:0 от Наполи като гост в последния кръг. 

Кротоне взе трета победа за кампанията си, но остана на последната позиция и за този кръг. 

Здравето при домакините е перфектно и се очаква да видим най-силното от тях в опит за възвръщане на увереност. При гостите Аркадиуш Река се връща от наказание и ще стартира. Сигарини, Молина, Бенали и Мароне са с контузии.

Кротоне загуби 3 гостувания поред в лигата, като допусна поне по 2 гола в тях. Фиорентина няма загуба в 5 поредни мача у дома в Серия А. Очаква се подобрение и победа за домакините.

Прогноза: Фиорентина - Кротоне 2:1

 

Дженоа - Каляри
Дата: 24.01.2021 г.
Час: 16:00 ч.

В последния кръг Дженоа не допусна гол и не вкара на Аталанта, въпреки че отнесе много положения пред вратата си. Така тимът събра 15 точки и е на 2 над опасната зона. 

Каляри очаквано не постигна нищо срещу лидера Милан. Така с пет поредни загуби тимът остава в опасност от изпадане. 

Откъм състави, при домакините има доста проблеми, като липсващи са Сапата, Пелегрини, Бираски, Касата и Марчети. Кевин Строотман може да стартира втората си среща след пристигането от Марсилия през януарския прозорец. 

При гостите с проблеми са Клаван, Онас и Рог. Нахитан Нандез се връща от наказание в средата на терена.

Дженоа не загуби в последните 5 срещи с Каляри и ще се надява да продължи рекорда си.

Прогноза: Дженоа - Каляри 1:1

 

Верона - Наполи
Дата: 24.01.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Верона продължава с противоречивите резултати и все пак се държи в горната половина на таблицата. Последният резултат бе загуба от Болоня като гост. 

Наполи последно в лигата се разправи с Фиорентина с 6:0, но не надгради с увереност през седмицата и тимът загуби финала на Суперкупата на Италия с 2:0 от Ювентус. Сега целта ще е възвръщане на самочувствието.  Условията за това не са лоши след като само Осимхен и Руиз липсват.

При домакините с проблеми аут са Велосо, Цечерини, Виейра, Фавили и Бенаси. 

Наполи спечели 7 мача с Верона поред. В тях вкара и поне по 2 гола на съперника. Очаква се успех за гостите тук.

Прогноза: Верона - Наполи 0:2

 

Лацио - Сасуоло
Дата: 24.01.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Лацио подобри формата си напоследък и се намира на поредица от три победи в лигата. Последно пък тимът не остави никакви шансове в дербито с Рома на "Олимпико", където можеше да победи и с повече от 3:0.

Сасуоло загуби постоянството си и пропадна с една позиция и една точка под съперника си от този кръг. В последното равенство с Парма гостите сякаш нямаха достатъчно идеи в нападение.

Откъм състави, при домакините липсват Фелипе, Алберто и Каталди. При гостите наказан е Кирикеш, а с контузии са Берарди, Бога и Романя.

Лацио спечели последните си 3 домакинства в лигата, и в 5 от последните 6 кръга вкара поне по 2 гола. Сасуоло допусна поне по 2 във вратата си в 3 поредни гостувания.

Прогноза: Лацио - Сасуоло 2:1

 

Парма - Сампдория
Дата: 24.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Парма бе на дълга поредица от загуби, но последно се представи добре и взе точка от Сасуоло на гости. С 13 точки тимът е на 1 от излизане от дъното. 

Сампдория победи Удинезе в последния кръг и има 2 победи в последните 3 кръга, разделени от загуба от Специа. В лагера на гостите няма много здравословни проблеми, като само Ферари и Габиадини са контузени. Янкто се връща от наказание. 

Алвеш, Осорио, Карамо и Лаурини са контузените за домакините. Хернани се връща в средата на терена след наказание. 

Парма не успя да вкара гол в последните си 6 домакинства. Последните 3 поред бяха загубени. 

Прогноза: Парма - Сампдория 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
256