Мората: Ще разказвам на децата си за Роналдо


И. Ангелов

Мората: Ще разказвам на децата си за Роналдо

Нападателят на Ювентус Алваро Мората постави Кристиано Роналдо сред най-добрите играчи в историята, след като португалецът продължава да впечатлява в пореден сезон с 19 гола в 18 изиграни срещи. След периода си заедно в Реал Мадрид, Мората пристигна в Юве под наем през септември от Атлетико Мадрид и допринесе с 4 гола и 5 асистенции в 12 срещи.

"Лесно е да играеш с него. Аз го познавам от дълго време. В някои случаи когато нормален човек не би вкарал, той вкарва. В Парма аз му асистирах по начин, който само той би видял и разбрал. Аз разбирам движенията му и знам какво харесва да прави.

"Аз често отвличам бранители от него чрез движението си, и мисля, че това му помага не винаги да трябва да играе срещу двама или трима срещу себе си. Удоволствие е да играеш с него. Той все още е един от най-добрите в историята. Той е страхотен, има невероятни качества и може да играе където пожелае, дали като номер 9, 10 или 11.

"Аз мога само да се наслаждавам на това всеки ден, и се надявам да мога да го подкрепям дълго време. Това е гордост за мен. Аз израснах докато го гледах и когато имах шанс да дойда тук да играя с него и Дибала това ме развълнува. Те са играчи от по-високо ниво. Ние имаме отлични отношения извън терена. Аз ще разказвам на децата си, че съм играл с тях."

  Сподели
162