Ювентус - Бари: Традицията ще бъде спазена


Н. Гавазов

Ювентус - Бари: Традицията ще бъде спазена

Ювентус - Бари
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 16.01.2011
Час: 16:00
Съдия:

Ювентус, след двете поредни шокиращи загуби в първенството, ще се опита да се върне на пътя на победата и едва ли ще намери по-удобен съперник за това в лицето на Бари. „Бианконерите" са трети мач без победа, а в последния кръг „Старата госпожа" бе пометена с 0:3 при гостуването си на Наполи и закономерно се смъкна на шесто в класирането с актив от 31 точки от 19 мача.

Бари постигна само три победи в първенството и твърдо заема последното място в групата. Напрежението около сегашния наставник Джампиеро Вентура е огромно и най-вероятно това са последните му дни на „Сан Никола", като най-спряганото име за негов наследник е това на Франко Коломбо. Южняците започнаха отлично новата 2011 година с победа като гост на Лече, но след това отново доведоха до отчаяние феновете си след загубата с 0:2 у дома си срещу Болоня.

Дел Нери няма да може да разчита на Ринаудо, Де Чили и Якуинта, които са контузени, а Мело е наказан за два мача. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Сьоренсен, Бонучи, Киелини, Григера; Красич, Акуилани, Сисоко, Пепе; Дел Пиеро, Джианети.

Бари пристига без контузените Алмирон, Гхезал, Маасиело, Д'Алесандро и Барето. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Джилет; Масиело, Белмонте, Глик, Раджи; Алварес, Донати, Гаци, Ривас; Окака, Кутузов

На хартия Бари е много удобен съперник за Ювентус. Още повече, че гостите никога в своята история не са печелили в Торино. Те са и отбора с най-слабо нападение, като от общо 12-те си отбелязани гола досега, само пет са извън Бари. Всякакъв друг резултат освен победа за Ювентус ще се приеме като изненада, а ако това все пак се случи, ще означава, че нещо скърца в машината на „бианконерите".

Прогноза за: Ювентус - Бари 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

16 декември Ювентус - Манчестър Сити 1:1 (Лига Европа)
19 декември Киево - Ювентус 1:1 (Серия А)
06 януари Ювентус - Парма 1:4 (Серия А)
09 януари Наполи - Ювентус 3:0 (Серия А)
13 януари Ювентус - Катаня 2:0 (Купа на Италия)

Бари:

05 декември Сампдория - Бари 3:0 (Серия А)
12 декември Рома - Бари 1:0 (Серия А)
19 декември Бари - Палермо 1:1 (Серия А)
06 януари Лече - Бари 0:1 (Серия А)
09 януари Бари - Болоня 0:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Бари

61 мача
37 победи за Ювентус
16 равенства
8 победи за Бари
Голова Разлика: 130:45 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.36
Равен - 4.50
Бари - 9.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222