Милан ще се разправи с Торино


И. Ангелов

Милан ще се разправи с Торино

Милан - Торино
Стадион: Сан Сиро
Дата: 09.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Милан не изигра най-лош мач срещу Ювентус през седмицата, но загуби с 3:1 и така можеше да отстъпи първото място в класирането, ако за късмет и преследвачът Интер не бе допуснал загуба. Все пак обаче това бе първата загуба за кампанията и домакините ще са понижили самочувствието си, докато Юве доказа, че фаворитът може да губи.

Торино все още няма победа у дома през сезона и след само 1:1 с Верона през седмицата тимът остана в опасната зона на дъното. Без загуба в последните 4 срещи изглежда формата се подобрява, но никога реалността от изпадане не е била толкова близо в предишните няколко сезона.

Добра новина за Торо е липсата на каквито и да било здравословни проблеми, които видимо помогнаха и на представянията. При домакините проблемите не са малко и продължават да липсват Златан Ибрахимович, Анте Ребич, Исмаел Бенасер, Алексис Салемакерс, Матео Габиа и Раде Крунич. Сандро Тонали се връща в състава след като бе наказан през седмицата.

Милан няма загуба в 25 от последните 27 мача с Торино във всички турнири. В 5 от последните 6 домакинства обаче Милан допусна поне по 2 гола. Торино няма победа в 19 от последните 21 кръга в Серия А. Предстои да видим как ще реагира Милан на първата си загуба. През 2020 г. тимът допусна само 2 загуби в лигата, а през 2021 вече рано бе получена една.

Прогноза: Милан - Торино 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Торино (Марко Джампаоло)
 
Сиригу
   
Идзо
Лянко
Бремер
Войвода
Лукич
Ринкон
Линети
Родригез
Верди
Белоти
Леао
Диаз
Чалханоглу
Кастилехо
Кеси
Тонали
Ернандез
Калабриа
Романьоли
Кяер
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Торино 3:0

  Сподели
261