Ювентус може да изненада Милан


И. Ангелов

Ювентус може да изненада Милан

Милан - Ювентус
Стадион: Сан Сиро
Дата: 06.01.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Милан е на поредица от три победи и последно показа страхотен характер когато остана с 10 души на терена срещу Беневенто, но все пак търсеше гола и победата с 2:0. По петите на лидера в класирането е Интер, който няма грешна стъпка в последните месеци и реди единствено победи, и разликата е само 1 точка. 

Ювентус е 10 точки зад Милан и трябва да стопява дистанцията. След шокиращата загуба с 3:0 от Фиорентина тимът се поправи последно с 4:1 над Удинезе. Кристиано Роналдо показва страхотна форма и бе в основата на последната победа като вкара 2 гола.

Откъм състави, домакините няма да разчитат на наказания Тонали, както и контузените Бенасер, Салемакерс, Габиа и Ибрахимович. Юве не може да разчита на Мората заради контузия и Сандро поради коронавирус.

В 17 поредни кръга Милан вкара поне по 2 гола. Тимът няма загуба в 27 срещи в лигата. Ювентус няма загуба в 13 от последните 14 кръга. Това е огромен мач за гостите, който може да е с цената на битка за титлата, поради което се очаква мотивацията за успех да е на високо ниво.

Прогноза: Милан - Ювентус 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Андреа Пирло)
 
Шчесни
   
Лихт
Бонучи
Куадрадо
Данило
Бентанкур
Рамзи
МакКени
Киеза
Дибала
Роналдо
Леао
Ребич
Чалханоглу
Кастилехо
Кеси
Крунич
Хернандез
Калабриа
Романьоли
Кяер
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Ювентус 2:2

  Сподели
218