Милан може да изпусне първото място след Лацио


И. Ангелов

Милан може да изпусне първото място след Лацио

Милан - Лацио
Стадион: Сан Сиро
Дата: 23.12.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Милан направи две поредни равенства и въпреки завръщането към победите с последното 2:1 над Сасуоло, тимът позволи на Интер да се доближи на една точка до първото място. Може би Златан Ибрахимович започна да липсва много на тима, а сега се натрупаха и други проблеми.

Лацио се затрудни с Верона и Беневенто, но надгради и показа качество с победа с 2:0 над Наполи през уикенда. Тимът показа, че е опасен за отборите над себе си в таблицата, като победа над лидера може да покачи тима наравно по точки с четвъртото място.

Проблемите на Милан не са малко преди този мач. Франк Кеси е с наказание, а контузени остават Ибрахимович, Кяер, Габиа, Бенасер и Ребич. В нападение тимът ще разчита на третия си избор Леао, като младокът направи историческо постижение в последния кръг и ще играе с увереност.

Лацио не може да разчита на Лукас Лейва, Фарес, Пароло и Лулич. 

В 15 поредни кръга Милан вкара поне по 2 гола на съперниците си. Милан няма загуба в 25 поредни кръга от Серия А. Мотивацията на тима ще е да завърши годината на върха и да надгради през следващата година, като за тази цел трябва да преодолее доста трудности.

Прогноза: Милан - Лацио 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лацио (Симоне Индзаги)
 
Рейна
   
Фелипе
Асерби
Раду
Ладзари
Савич
Ескаланте
Алберто
Марусич
Кайседо
Имобиле
Леао
Чалханоглу
Диаз
Салемакерс
Крунич
Тонали
Ернандес
Калабриа
Романьоли
Киатенгва
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Лацио 2:2

  Сподели
232