Интер ще вземе седма поредна победа в Серия А


И. Ангелов

Интер ще вземе седма поредна победа в Серия А

Верона - Интер
Стадион: Маркантонио Бентегоди
Дата: 23.12.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Верона не успя да победи Фиорентина през уикенда след 1:1 и една среща без особено много положения пред двете врати. Освен това съперникът не се намира в най-доброт състояние този сезон и стои близо до дъното, докато в момента ще гостува най-добрият отбор по форма в лигата.

Интер нареди шест поредни победи в лигата и се възползва от малкото грешки на Милан, като в момента тимът на Антонио Конте е само на 1 точка от това да превземе първото място. Милан има трудна среща с Лацио и победата тук може да направи тима коледния шампион при навлизането в новата година.

Ситуацията в двата състава е отново в полза на гостите. Верона не може да разчита на наказан Антонин Барак и контузените Виейра, Калинич, Фавили, Ди Кармине и Бенаси. За Интер липсват само Алексис Санчес, Андреа Пинамонти и Матиас Весино.

В 16 от последните 17 срещи между тези отбори Интер вкара поне по 2 гола на Верона. В тези срещи Интер не загуби нито една. В 10 от последните си 12 гостувания в Серия А Интер също вкара поне по 2 пъти. Очаква се нов успех и шанс за огласяване на първенството.

Прогноза: Верона - Интер 0:3

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Хакими
Барела
Брозович
Видал
Йънг
Лукаку
Лаутаро
Салседо
Лазович
Дзакани
Димарко
Велосо
Тамезе
Фараони
Давидовиц
Гюнтер
Кечерини
   
Силвестри
 
Верона (Иван Журич)

Обоснована прогноза: Верона - Интер 0:3

  Сподели
231