Милан ще спечели на гости на Сасуоло


И. Ангелов

Милан ще спечели на гости на Сасуоло

Сасуоло - Милан
Стадион: Мапей
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 16:00 ч.

В сряда Сасуоло направи само 1:1 с Фиорентина, която е в лоша форма. Така домакините изпаднаха до шестото място в таблицата и в последните 4 кръга победата е само 1. 

Милан се намира на върха, но също сбърка с Дженоа през седмицата, като с два поредни равни тимът позволи на вечния съперник Интер да застане на 1 точка разстояние на второто място. 

Откъм състави, при домакините Франческо Капуто ще се завърне след отсъствие, докато Мануел Локатели ще търпи наказание. С контузия липсва Филипо Романя. Милан не може да разчита на четирима контузени - Ибрахимович, Кяер, Бенасер и Габиа. През седмицата дебютира 20-годишният Пиере Калулу, който се представи отлично.

Милан вкара поне по 2 гола в 14 поредни кръга на Серия А. Срещу Сасуоло Милан спечели 4 поредни срещи. Сасуоло избегна загубата в 11 от последните 12 кръга. Последните 3 гостувания на Милан на "Мапей" тимът вкара по най-малко 2 пъти във вратата на домакините. И двата тима обаче понижават формата си напоследък и това трябва да се има предвид.

Прогноза: Сасуоло - Милан 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Донарума
   
Кятенгва
Романьоли
Калабриа
Ернандес
Тонали
Кеси
Кастилехо
Чалханоглу
Леао
Ребич
Капуто
Бога
Траоре
Берарди
Лопез
Обианг
Рожерио
Толиан
Ферари
Сантос
   
Консили
 
Сасуоло (Роберто Де Зерби)

Обоснована прогноза: Сасуоло - Милан 1:2

  Сподели
281