Анонс на 13-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 13-ти кръг от Серия А

Фиорентина - Верона
Дата: 19.12.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Лошата форма на Фиорентина продължава и последно тимът направи само 1:1 срещу Сасуоло. Дори с липса на проблеми с контузени формата на домакините така и не тръгва този сезон.

Верона игра равностойно у дома срещу Сампдория, но в крайна сметка загуби когато игра с 10 човека. Това разочарование дойде тъкмо след впечатляващ успех над Лацио. При гостите тук има някои проблеми с липсващи играчи - Виейра, Фавили, Калинич, Четин и Бенаси.

Фиорентина няма победа в 7 кръга. Верона вкара поне по 2 пъти в последните си 3 гостувания в лигата, като спечели 2 поред.

Прогноза: Фиорентина - Верона 1:2 

 

Сампдория - Кротоне
Дата: 19.12.2020 г.
Час: 19.12.2020 г.

След 4 загуби в последните 5 мача Сампдория успя да вземе победа на гости на Верона с 2:1 в последния кръг. Сега тимът излиза срещу последния и ще се надява да продължи формата си.

Кротоне взе точка от Удинезе и донякъде това бе с късмет, защото създаде твърде малко положения в нападение. В състава обаче няма много проблеми, като само Сигарини и Рисполи са с травми.

Березински, Балде и Габиадини са с проблеми при домакините. 

Кротоне няма победа в 11 от последните си 12 срещи в лигата. В 5 от последните 6 гостите дори не вкараха. Последните 3 домакинства не бяха спечелени от Сампдория, но тук идва шанс за подобрение.

Прогноза: Сампдория - Кротоне 2:0

 

Торино - Болоня
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Торино игра с човек по-малко срещу Рома и понесе тежка загуба през седмицата. С три поредни загуби Торо попадна в опасността на дъното.

Болоня загуби от Интер и Рома поред, след което направи 2:2 в Специа. Гостите обаче имат доста проблеми с контузени играчи. Това са Шоутен, Олсен, Орсолини, Скорупски, Сантандер, Хики и Мбайе.

При домакините наказан сега е Синго, а с травми липсват Верди, Ансалди и Басели. 

Торино допусна поне по 2 гола в 9 от последните 11 мача в Серия А. Тимът има само 1 победа в кампанията до тук и 8 загуби. Болоня не успя да спечели в 9 от последните си 10 гостувания, като допусна по 2 гола в 2 от последните 3 кръга.

Прогноза: Торино - Болоня 2:2

 

Беневенто - Дженоа
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Беневенто няма победа в последните 4 кръга, но последно взе голяма точка от Лацио, който надигра и дори можеше да надвие. 

Дженоа има само 1 победа в кампанията и със 7 загуби заема най-горното място в опасната зона. Не се очакваше тимът да направи нещо срещу лидера Милан в последния кръг, но все пак видяхме голямо равенство за гостите, които са в тежко положение в здравословен план. Контузени са цели 8 души - Сапата, Дзапакоста, Бадели, Пелегрини, Пандев, Касата, Бираски и Марчети.

При домакините наказан е Шатарела и с контузии са още Калдирола, Мончини и Маджо.

Дженоа няма победа в 11 кръга в Серия А. Това е важна битка между преки съперници на дъното, която никой отбор няма да иска да загуби.

Прогноза: Беневенто - Дженоа 0:0

 

Каляри - Удинезе
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри изигра скучно 0:0 с малко положения срещу Парма в последния кръг. Без победа от 5 кръга тимът бавно пропада след средата на класирането.

Удинезе върви обратно и с 3 победи и 2 равни в последните 5 кръга се покачи до 10-ата позиция. Последно срещу Кротоне гостите заслужаваха и победа, но взеха само точка.

Двата тима нямат много проблеми. При домакините аут са Онас, Трипалдели и Перейро, а при гостите Окака, Нуйтинк, Форестиери и Жажало.

Удинезе спечели 4 поредни мача срещу Каляри. Каляри няма победа в 5 кръга, докато Удинезе няма загуба в толкова.

Прогноза: Каляри - Удинезе 0:2

 

Аталанта - Рома
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Аталанта не показва формата от миналата година този сезон, но все пак продължава в Шампионска лига, а през седмицата тимът направи 1:1 с претендента за титлата Ювентус в една отворена среща. 

Рома очаквано се разправи с Торино с 3:1 и така достигна до третата позиция в класирането. Сантон, Дзаниоло и Пасторе са контузени при гостите, като се очаква завърналият се Манчини да стартира.

При домакините аут са Пасалич, Миранчук и Калдара.

В 16 от последните 20 кръга в Серия А Рома вкара поне по 2 гола. Аталанта също вкара поне 2 пъти в 8 от последните 10 мача с Рома. Аталанта не загуби 10 от последните 11 мача между тези отбори.

Прогноза: Аталанта - Рома 2:2

 

Лацио - Наполи
Дата: 20.12.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Лацио се затруднява да организира положения пред вратата на съперника напоследък, и това бе видно и в последния кръг с Беневенто. С доста противоречиви резултати тимът на домакините стои на 9-ата позиция в таблицата в момента.

Наполи игра добре с Интер последно, но остана с човек по-малко и въпреки това имаше шансове в срещата. Сега Инсине е наказан, а контузени са Осимхен и Мертенс.

При домакините Акпро е наказан, с травми са Асерби, Мурики, Лулич и Патрич.

Наполи има 7 победи в последните 8 мача с Лацио и формата на тима в момента предполага продължаване на статуквото.

Прогноза: Лацио - Наполи 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
285