Юве ще продължи без загуба и след Аталанта


И. Ангелов

Юве ще продължи без загуба и след Аталанта

Ювентус - Аталанта
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 16.12.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Ювентус се потруди във второто полувреме с Дженоа в неделя вечер и спечели с 3:1 за да се покачи до четвъртото място в класирането на Серия А. До момента в кампанията "Старата госпожа" не е инкасирала загуби, което ще се надява да задържи и след един от по-големите тестове за сезона.

Аталанта през седмицата се справи с Аякс за да продължи напред в Шампионска лига, където ще срещне Реал Мадрид след групите, а през уикенда в Италия тимът се разправи с Фиорентина у дома си с 3:0. Целта на тима е да се приближи още до топ 4 на Серия А.

Откъм състави, при домакините Джорджио Киелини и Мерих Демирал остават контузени. В защита вероятно ще стартират Де Лихт и Данило, а в нападение Дибала може да запази мястото си след като вкара първия си гол за сезона в последния мач.

Аталанта не може да разчита на Алексей Миранчук, Марио Пасалич и Матиа Калдара. В нападените тимът ще разчита Сапата и Малиновский да продължат добрата си форма.

Ювентус спечели 20 от последните си 24 домакинства в Серия А. В 16 от последните 18 у дома в лигата Юве вкара поне по 2 гола на съперниците си. "Старата госпожа" не загуби в последните 20 домакинства срещу Аталанта и вероятно ще задържи тази статистика.

Прогноза: Ювентус - Аталанта 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)
 
Голини
   
Толой
Ромеро
Джимсити
Хатебур
Рон
Фройлер
Госенс
Пешина
Сапата
Малиновский
Роналдо
Дибала
МакКени
Куадрадо
Рабио
Бентанкур
Сандро
Данило
Бонучи
Лихт
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Аталанта 2:2

  Сподели
263