Анонс на 9-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 9-ти кръг от Серия А

Аталанта - Верона
Дата: 28.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Аталанта създаде много положения срещу Специа в последния кръг, но така и не достигна до гол и завърши при нулево равенство.

Верона загуби у дома от Сасуоло след 4 кръга без поражение. В тима обаче има много здравословни проблеми и контузени са Гюнтер, Лазович, Ловато, Виейра, Фавили, Калинич и Бенаси.

При домакините само Малиновски липсва с коронавирус, докато Калдара и Руджери са с травми. Робин Госенс и Мартен де Роон се връщат в игра. 

Верона няма победа в 14 поредни гостувания в лигата. Аталанта надви Ливърпул през седмицата и ще играе с увереност за нов успех.

Прогноза: Аталанта - Верона 3:0

 

Лацио - Удинезе
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Лацио разби в последния кръг Кротоне и се справи със Зенит през седмицата в Европа. 

Удинезе успя да достигне до втора победа за сезона срещу Дженоа у дома. В лагера на гостите няма нито един липсващ играч, което предпоставя подобрение в резултатите.

При домакините Сенад Лулич и Ведат Мурики са с проблеми. Милинкович-Савич отново е на линия. 

Лацио спечели 6 поредни домакинства срещу Удинезе. В 7 от последните 9 мача между тези отбори Лацио не допусна гол. Формата на домакините в момента изглежда прекрасна и се очаква лесна победа.

Прогноза: Лацио - Удинезе 2:0

 

Милан - Фиорентина
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Милан показа някои добри неща в нападение срещу Наполи в последната седмица, като резултатите до момента са перфектни за лидера в класирането, макар да се появиха мнения за свръхзависимост от Златан Ибрахимович.

Фиорентина посрещна обратно мениджъра Чезаре Прандели, но той не започна перфектно у дома, след като загуби от Беневенто по изненадващ начин. В отбора му обаче почти няма проблеми. Под въпрос са само Франк Рибери и Джакомо Бонавентура.

При Милан може да се очакват проблеми след като Златан Ибрахимович ще липсва няколко седмици. Рафаел Леао и Алексис Салемакерс са другите с контузии.

Милан няма загуба в 20 срещи в Серия А. В последните 10 кръга тимът вкара поне по 2 гола. Фиорентина не успя да вкара в 3 поредни кръга.

Прогноза: Милан - Фиорентина 2:1

 

Болоня - Кротоне
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня се подобри напоследък с 2 победи в последните 3 кръга. 

Кротоне загуби тежко от Лацио, което беше очаквано от последния в класирането. Без победи в актива и при само 2 равни за сезона тимът е ранен фаворит за изпадане.

Дайкс, Олсен и Сантандер остават контузени при домакините, докато за гостите с проблеми са Молина, Сигарини и Рисполи. Луперто се връща след наказание.

Болоня все още няма равенство и суха мрежа в кампанията, а Кротоне се затруднява с вкарването на голове след 0 в последните 2 мача.

Прогноза: Болоня - Кротоне 2:0

 

Каляри - Специа
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Каляри очаквано загуби от Ювентус в последния кръг от Серия А с 2:0. 

Специа се представи добре след като издържа на множеството атаки на Аталанта, но с голяма доза късмет. В лагера на гостите има твърде много проблеми с контузиите на Гълабинов, Ферер, Верде, Рамос, Бартоломей, Дел'Орко и Дзот.

При домакините Леонардо Паволети ще се появи в атака след като Джовани Симеоне се разболя от коронавирус заедно с Диего Годин. Ликогянис и Чепители са с травми.

Каляри допусна поне по 2 гола в 6 от последните 7 кръга, а Специа запази суха мрежа в 2 от последните 3 мача. Домакините обаче остават фаворити.

Прогноза: Каляри - Специа 2:1

 

Наполи - Рома
Дата: 29.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Наполи загуби от Милан в последната седмица, но можеше да вземе добър резултат ако не бе допуснал странни грешки в защитата.

Рома продължи отличната си форма и доминира над Парма в последния кръг. Сега и Един Джеко се връща в тима, като контузени са само Кумбула, Пасторе и Дзаниоло.

При домакините Тимуе Бакайоко е с наказание, Хисай е с коронавирус, а с травми липсват Осимхен и Рахмани.

Рома спечели 5 от последните 6 кръга. В 14 от последните 16 "вълците" вкараха поне по 2 гола. Липсващите имена при Наполи са ключови и това накланя везните в полза на гостите.

Прогноза: Наполи - Рома 0:2

 

Торино - Сампдория
Дата: 30.11.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Торино се предаде срещу Ромелу Лукаку от Интер и загуби с 4:2 след много лошо второ полувреме. 

Сампдория също допусна пълен обрат но срещу Болоня в последната неделя. Здравето в тима обаче е почти перфектно и липсва само Кейта Балде.

При домакините с проблеми са Лукич, Идзо, Войвода, Верди и Басели. Торино се намира в лош период и няма победа в 12 от последните 13 кръга в Серия А. Позитивното е вкараните поне по 2 гола в 6 от последните 7.

Прогноза: Торино - Сампдория 2:2

 

Дженоа - Парма
Дата: 30.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа загуби от Удинезе в равностоен двубой миналата седмица. Тимът обаче има доста проблеми с контузени играчи. 

Парма загуби очаквано от Рома, като се намира в добро здравословно състояние със само Педзела контузен.

При домакините наказан е Перин, а с травми аут са Пяца, Касата, Дзапакоста, Кришито и Бираски. 

Парма спечели последните 4 мача с Дженоа, но тимът допусна и поне по 2 гола във вратата си в 8 от последните 9 мача на гости. Дженоа загуби 3 поредни домакинства, а Парма няма победа в 5 мача.

Прогноза: Дженоа - Парма 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
487