Интер няма да победи Сасуоло


И. Ангелов

Интер няма да победи Сасуоло

Сасуоло - Интер
Стадион: Мапей
Дата: 28.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло заема второто място в класирането след Милан, като има идентична форма с лидера в последните 6 кръга. Като един от трите тима без загуба в кампанията до тук тимът на домакините играе прекрасно, и последно се разправи с Верона с два брилянтни гола на Бога и Берарди.

При Интер формата бе влошена заради липсата на някои ключови играчи. Скорошното завръщане на Ромелу Лукаку подобри състоянието на отбора и в последния кръг той вкара 2 и асистира за другите 2 гола в победата над Торино. През седмицата обаче тимът на Конте загуби от Реал Мадрид с 2:0.

Откъм състави, при домакините контузен е титулярът Франческо Капуто, който се присъедини към Магнанели и Романя. Така Джакомо Распадори ще играе в нападение. 

При гостите Александър Коларов и Марсело Брозович все още липсват заради коронавирус, а контузени са Весино, Падели и Пинамонти.

Сасуоло запази суха мрежа в последните 3 кръга в Серия А. Тимът няма загуба в 8 кръга. В 6 от последните 7 домакините вкараха поне по 2 гола на съперниците си. Интер обаче няма загуба в 10 поредни гостувания в Серия А. Интер вкара във всеки един мач този сезон в Италия.

Прогноза: Сасуоло - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Хакими
Видал
Галярдини
Йънг
Барела
Лаутаро
Лукаку
Распадори
Бога
Джуричич
Берарди
Локатели
Лопес
Рожерио
Толиан
Ферари
Кирикеш
   
Консили
 
Сасуоло (Роберто Де Зерби)

Обоснована прогноза: Сасуоло - Интер 1:1

  Сподели
258