Анонс на 7-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 7-ми кръг от Серия А

Сасуоло - Удинезе
Дата: 06.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Въпреки че липсват няколко важни имена от състава на втория в класирането, Сасуоло успя да надвие Наполи на "Сан Паоло" в последния кръг. Аут обаче и за този мач са Джуричич, Кирикеш, Хараслин, Толиан, Магнанели и Романя.

Удинезе загуби от Милан в една среща, в която не игра лошо. С 5 загуби за сезона и само 3 точки обаче тимът се нарежда сред опашкарите на 19-ата позиция и в близко бъдеще резултатите ще трябва да се подобрят спешно. 

Учудващо е, че Удинезе запази 3 поредни сухи мрежи на гости на Сасуоло. Сега обаче гостите загубиха 5 от първите 6 мача за сезона. Сасуоло вкара поне по 2 гола в 5 поредни кръга, и не загуби в 6-те до тук. Удинезе допусна поне по 2 гола в 3 поредни кръга.

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 3:1

 

Каляри - Сампдория
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

След 3 поредни победи Каляри загуби от Болоня с 3:2 на гости, но в средата на класирането тимът има почти идентична форма с тази на своя гост.

Сампдория спечели 4 мача поред във всички турнири и последно бе равен у дома срещу Дженоа 1:1. Очаква се завръщането на Антонио Кандрева в този тим след като последно той се появи като резерва след травмата си. Кейта Балде обаче продължава да липсва заедно с Маноло Габиадини.

При домакините здравето е перфектно и се очаква Адам Онас да дебютира от първата минута. Каляри има и добър рекорд от 12 срещи у дома със Сампдория без загуба. В последните 5 мача в лигата домакините вкараха поне по 2 гола, като това е вярно и за 7 от последните 8 мача със Сампдория.

Прогноза: Каляри - Сампдория 2:2

 

Беневенто - Специа
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Беневенто загуби 4 пъти поред във всички турнири, последно от Верона с 3:1 в един мач, в който започна добре, но остана с човек по-малко. Сега Джанлука Капрари е наказан и ще липсва, а други проблеми в състава няма.

Специа също няма победа в 4 кръга, които включват загуби от Ювентус и Милан, и равенства с Парма и Фиорентина. В състава на гостите обаче има доста контузени играчи, начело с топ-реализатора Андрей Гълабинов. Аут са още Верде, Бартоломей, Сала, Дзот, Матиело и Рамос.

В последните си 4 мача Специа допускаше поне по 2 гола в лигата. В 5 от последните 6 по толкова допускаше и Беневенто. И двата отбора страдат в защитната част, поради което се очакват доста голове тук.

Прогноза: Беневенто - Специа 3:2

 

Парма - Фиорентина
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Парма гостуваше на Интер в последния кръг, и от 5 удара успя да вкара 2 пъти за равенството 2:2. С това самочувствие тимът посреща друг голям съперник, като в състава ще липсват само контузените Корнелиус и Лаурини.

Фиорентина загуби от Рома на гости когато игра и с човек по-малко, и ще иска бързо да забрави онзи двубой. Педзела и Куарта са аут за срещата за гостите.

В последните 5 кръга Фиорентина допускаше поне по 2 гола всеки мач. Парма допуска по толкова в 7 от последните 8 мача от Серия А, но в последните 3 поред и вкара поне по 2 пъти.

Прогноза: Парма - Фиорентина 2:2

 

Торино - Кротоне
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

През седмицата Торино спечели отложения си кръг с Дженоа с 2:1 и това бе първата победа за сезона при 4 загуби и равенство. Предстои да видим дали подобрението ще е трайно за домакините.

Кротоне държи последното място в лигата, с 5 загуби и 1 равенство до момента, което беше срещу Ювентус. Последно тимът загуби от Аталанта с 2:1.

В двата състава няма много проблеми. Идзо и Басели са аут за домакините, а за гостите Молина, Ривиер и Драгус.

Кротоне допусна по най-малко 4 гола в последните си 3 мача на гости. Торо допусна поне по 3 гола в 4 поредни домакинства и ги загуби. Кротоне загуби 5 от последните 6 мача и се намира в по-лошо състояние от противника.

Прогноза: Торино - Кротоне 3:2

 

Дженоа - Рома
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа контролираше срещата с Торино през седмицата, създаде повече положения, но накрая загуби. Дженоа има 3 загуби в последните 5 кръга и няма победи, и така стои близо до опасната зона.

Рома нямаше проблеми с Фиорентина и победи с 2:0, като с 3 победи и без загуби в 5 кръга тимът на "вълците" се намира в добро състояние. 

Откъм състави, Дзапакоста, Шомуродов, Касата и Стураро са контузени за домакините, а за гостите - Сантон, Диауара, Пасторе и Дзаниоло. 

Рома вкара поне по 2 гола в 12 от последните 14 мача в Серия А. Срещу Дженоа "вълците" нямат загуба в 12 срещи поред. Дженоа няма успех в 5 кръга и се очаква да загуби.

Прогноза: Дженоа - Рома 0:2

 

Болоня - Наполи
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Болоня се намираше в негативна поредица от 3 загуби, преди последно да надвие Каляри във вълнуващ двубой. 

Наполи изненадващо загуби от Сасуоло в последния кръг, но през седмицата в Европа надви Риека с 2:1. В състава на гостите няма никакви здравословни проблеми, за разлика от положението при домакините.

Болоня не може да разчита на Андреа Поли, Андреас Сков Олсен, Мичел Дайкс, Гари Медел, Федерико Сантандер, Никола Сансоне и Ибрахима Мбайе.

Болоня вкара поне по 3 гола в последните си 3 домакинства. В последните 3 кръга и допусна поне по 2 гола. Очаква се двубой с много голове и успех на гостите.

Прогноза: Болоня - Наполи 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217