Анонс на 6-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 6-ти кръг от Серия А

Кротоне - Аталанта
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне заема последното място в таблицата със само 1 точка и 4 загуби зад гърба си до тук. В последния кръг 10 човека от тима загубиха с 4:2 от Каляри. Сега наказан за срещата е Лука Сигарини.

Аталанта загуби в двата последни кръга от Серия А и изглежда европейските ангажименти пречат на формата в локалната Серия А. Загубата от Наполи с 4:1 бе преодоляна с погром над Мидтиланд с 4:0 в Европа, след което последва загуба с 1:3 от Сампдория и 2:2 с Аякс.

Аталанта няма загуба в последните си 7 срещи с Кротоне. В 5 от последните 6 кръга на Серия А Аталанта вкара поне по 2 гола. Кротоне няма успех в последните 5 кръга.

Прогноза: Кротоне - Аталанта 0:3

 

Болоня - Каляри
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Болоня има 3 поредни загуби в Серия А, като последно игра добре срещу Лацио, но загуби с 2:1. През седмицата в Копа Италия тимът надви Реджина с 2:0.

Каляри продължава добрият си сезон и с победи над Торино, Кротоне и Кремонезе поред тимът е готов за това гостуване. Здравето в състава също е почти перфектно, докато при домакините аут с травми са доста основни играчи като Поли, Олсен, Медел, Дайкс и Сантандер.

Болоня има добър рекорд от 8 поредни домакинства срещу Каляри, в които не загуби. В последните 4 кръга Каляри допусна поне по 2 гола във вратата си, но и вкара поне по толкова в последните 3 поред.

Прогноза: Болоня - Каляри 2:3

 

Специа - Ювентус
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

С две поредни равенства в лигата Специа не се представя лошо от началото на сезона, като е над няколко установени отбора в класирането. През седмицата тимът се справи и със Ситадела в Копа Италия.

Ювентус разочарова без Кристиано Роналдо и в последните два кръга на Серия А направи равенства с Кротоне и Верона, като през седмицата в Шампионска лига тимът загуби от Барселона с 2:0. Все още Роналдо ще липсва докато се самоизолира, а с контузии са още Де Лихт и Сандро.

Ювентус няма победа в 6 поредни срещи като гост в лигата. Тимът обаче превъзхожда съперника си многократно и трябва да подобри тази форма в този случай.

Прогноза: Специа - Ювентус 0:2

 

Торино - Лацио
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Торино спечели точка срещу Сасуоло в голям двубой с 6 гола, което е подобрение след 3-те загуби в останалите срещи на тима от кампанията в Италия. Сега домакините имат възможност да вземат голям скалп срещу отбор, който има твърде много липсващи играчи по различни причини.

Лацио успя да надвие Болоня в лигата, но през седмицата не взе победа в Брюж, и това е обяснимо с оглед липсата на цял един отбор. Контузени са само Ескаланте и Лулич, но заради коронавирус липсват още Стракоша, Патрич, Фелипе, Андерсон, Лейва, Алберто, Каталди, Ладзари и Имобиле.

Липсата на толкова имена прави статистиката почти незначителна за Лацио. Торино загуби последните си 3 домакинства в Серия А, но в 5 от последните 6 кръга у дома вкара поне по 2 гола.

Прогноза: Торино - Лацио 0:0

 

Наполи - Сасуоло
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Вторият и третият в класирането на Серия А вероятно ще организират прекрасен двубой заради отворения футбол и количеството голове, които обичайно реализират. В лигата последно Наполи обърна Беневенто до 2:1, а през седмицата в Европа бе победен Реал Сосиедад.

Сасуоло спечели късно точка срещу Торино за 3:3 миналия уикенд. Равенството за тима бе вероятно заради нетипично ниския брой на вкарани голове в този мач, тъй като в победите над Болоня, Кротоне и Специа преди това Сасуоло вкара по точно 4 гола.

В двата тима няма много липсващи играчи - Инсине за домакините, за гостите Хараслин, Толиан, Романя и Магнанели.

В последните си 11 домакинства Наполи вкара поне по 2 гола в Серия А. 8 от последните 9 домакинства бяха спечелени в лигата. Наполи спечели и последните 4 мача със Сасуоло у дома. Гостите обаче са в добра форма, нямат загуба в 5 поредни кръга, и реализират много голове.

Прогноза: Наполи - Сасуоло 2:2

 

Рома - Фиорентина
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Рома направи зрелищно 3:3 с Милан в последния кръг на Серия А, преди равенството с ЦСКА в Европа. Формата на "Вълците" за момента в кампанията е противоречива.

Фиорентина се намира в подобна форма и класиране, както своя противник. Последно тимът спечели с 3:2 над Удинезе, след което през седмицата нямаше проблеми в Копа Италия. 

В двата тима няма много липсващи. За домакините това са Диауара, Дзаниоло и Пасторе, а за гостите - Валеро и Педзела. 

Рома вкара поне по 2 пъти в 11 от последните 13 мача в Серия А. "Вълците" избегнаха загубата в 12 от последните 13 изиграни кръга. Фиорентина вкара поне по 2 гола в последните 4 поредни кръга.

Прогноза: Рома - Фиорентина 2:1

 

Сампдория - Дженоа
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория изненада Аталанта в Бергамо с прекрасно представяне и така постигна трета поредна победа в лигата. Отборът на домакините е в перфектно здраве и може да продължи формата си.

Дженоа няма победа в 3 кръга и последно нямаше как да се противопостави на Интер. Матиа Бани е контузен в тима на гостите, като под въпрос са Стураро, Шьоне и Дзапакоста.

Дженоа няма победа в 27 от последните 30 гостувания в Серия А. В 5 от последните 7 кръга Дженоа не вкара гол. Сампдория се намира в прекрасна форма и вкара поне по 2 гола в 4 поредни кръга.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 3:0

 

Верона - Беневенто
Дата: 02.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Верона взе равенство от шампиона Ювентус и стои на 12-та позиция в таблицата в момента. Всичко това е въпреки многото проблеми в състава, където липсват 7 основни имена - Цечерини, Гюнтер, Фавили, Ди Кармине, Ловато, Бенаси и Велосо.

Беневенто също има 6 точки в лигата, като последно не постигна нищо срещу Наполи. Тимът има втория най-слаб дефанзивен рекорд в лигата, макар здравето да е перфектно.

Верона запази мрежата си суха в последните 4 домакинства. Тимът има най-добрата защита, но и най-лошото нападение в Серия А.

Прогноза: Верона - Беневенто 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
274