Удинезе не може да спре Милан


И. Ангелов

Удинезе не може да спре Милан

Удинезе - Милан
Стадион: Фрюли
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Удинезе има 4 загуби и 2 победи в последните си 6 срещи, като в Сериа А последно загуби от Фиорентина във вълнуващ двубой, преди успеха над Виченца в купата. Сега тимът посреща лидерът в таблицата, който изглежда впечатляващо.

Милан разби Спарта Прага с 3:0 през седмицата след зрелищния равен 3:3 с Рома в лигата миналата седмица в Италия. И все още този отбор не може да заложи на най-добрата си постройка поради различни проблеми.

И в двата лагера преди мача има липсващи играчи. За домакините Хуан Мусо отново е на линия на вратата, но с травми са Мамаду Кулибали, Уолъс, Жажало, Ларсен и Мандрагора.

При гостите се очаква Хакан Чалханоглу да е на линия, докато с травми липсват Ребич, Дуарте и Габиа. Донарума и Хойге са в изолация с коронавирус, което отново ще постави на вратата Киприан Татарусану, който не е особено стабилен в изявите си.

Милан няма загуба в 17 кръга в Италия. В последните си 8 мача на гости в Серия А тимът вкара поне по 2 гола. Определено Ибрахимович и компания изглеждат в по-добрата форма преди този мач.

Прогноза: Удинезе - Милан 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Татарусану
   
Кяер
Романьоли
Калабриа
Хернандес
Кеси
Бенасер
Леао
Чалханоглу
Салемакерс
Ибрахимович
Ласаня
Окака
Овехан
Перейра
Арслан
Пол
Молина
Самир
Майо
Бекао
   
Мусо
 
Удинезе (Лука Готи)

Обоснована прогноза: Удинезе - Милан 1:2

  Сподели
184