Анонс на 5-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 5-ти кръг от Серия А

Сасуоло - Торино
Дата: 23.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Сасуоло няма загуби за сезона до тук и последно продължи прекрасния си старт с победа над Болоня с 4:3 миналата седмица. 

Торино пък продължи лошата си форма и регистрира трета поредна победа в 3-те си изиграни срещи за сезона. В последните два кръга Торо вкарва по 2 гола, но допусна 4 от Аталанта и 3 от Каляри и остана без точки на последната позиция в таблицата за момента.

В последния кръг за Торино бе изгонен Милинкович-Савич, който сега е наказан и ще липсва заедно с контузените Дзадза, Идзо и Басели. При домакините с проблеми са Магнанели, Хараслин, Толиан, Рожерио и Романя.

В последните 3 кръга Сасуоло вкарва поне по 4 гола. Торо няма победа в 11 поредни гостувания в лигата. Очаква се убедителна победа за домакините.

Прогноза: Сасуоло - Торино 3:0

 

Аталанта - Сампдория
Дата: 24.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

След поредица от категорични резултатни победи Аталанта получи шокираща загуба на гости на Наполи когато изоставаше с 4:0 още на почивката. В Шампионска лига през седмицата обаче тимът се върна към обичайните обороти с победа с 4 гола над Мидтиланд.

Сампдория надви Лацио миналата седмица, като това бе втора поредна победа в лигата след двете загуби на старта. Съставът е в перфектно здраве и само Маноло Габиадини има проблеми с коронавируса.

Пиерлуджи Голини и Матиа Калдара са липсващите при домакините. Аталанта спечели 8 от последните си 9 мача у дома в лигата. Сампдория вкара поне по 2 гола в 3 поредни кръга и не е за подценяване.

Прогноза: Аталанта - Сампдория 3:1

 

Лацио - Болоня
Дата: 24.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Лацио няма победа в лигата в 3 поредни кръга след успеха на старта на сезона над Каляри. Последната загуба с 3:0 бе особено тежка от Сампдория, но може би ще се обясни с липсата на ключови имена. През седмицата тимът върна увереността си като надви Борусия Дортмунд с 3:1 в Шампионска лига.

Болоня загуби поредни срещи и с общо 3 загуби за кампанията се оформя като кандидат за Серия Б рано. В дербито със Сасуоло в последния кръг тимът отстъпи с 4:3, а проблемите в състава не са малко в момента. 

При домакините с проблеми са Лазари, Ескаланте, Перейра и Лулич. Имобиле се връща от наказание и ще стартира. При гостите аут са Андреа Поли, Олсен, Медел, Де Силвестри и Дайкс.

Болоня загуби последните си 5 мача на гости в Серия А. Лацио няма загуба от Болоня в 14 поредни срещи във всички турнири. Болоня дори не вкара гол в последните си 4 гостувания и се очаква да загуби тук.

Прогноза: Лацио - Болоня 2:0

 

Каляри - Кротоне
Дата: 25.10.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Каляри взе първата си победа за сезона когато остави Торино на последното място в класирането в пет-голов трилър миналата седмица. 

Кротоне се намираше на поредица от 3 загуби когато шокира шампиона Ювентус в последния кръг с 1:1. 

В двата тима здравословни проблеми почти няма. Каляри спечели последните 5 мача с Кротоне във всички състезания. В последните 3 кръга обаче тимът допусна поне по 2 гола, а Кротоне показа, че може да затрудни и големите отбори.

Прогноза: Каляри - Кротоне 2:1

 

Беневенто - Наполи
Дата: 25.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

В последните 3 кръга Беневенто получи по 5 гола от Интер и Рома покрай победата с 1:0 над Болоня. В големите загуби обаче домакините вкараха по 2 гола, ако трябва да бъдат извлечени някакви позитиви. 

Наполи впечатли и шокира Аталанта с 4:1 в последния кръг. Изглежда почивката за национални срещи е използвана добре от гостите. Очаква се да видим същата постройка в този кръг, като Малкюй и Инсине остават контузени, докато Елмас и Жиелински са с коронавирус.

Беневенто е аутсайдер в това локално дерби, но може да разчита на най-добрия си състав. Наполи не се представи добре през седмицата срещу АЗ Алкмаар в Европа и се очаква отговор.

Прогноза: Беневенто - Наполи 1:2

 

Парма - Специа
Дата: 25.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Парма отстъпи на Удинезе в последния кръг. Трите си загуби за кампанията тимът разнообрази с минимален успех над Болоня в предходния кръг. 

Специа посрещна Фиорентина в последния кръг и изоставаше с 2:0 преди да покаже характер за 2:2. Представянето на новака за момента в лигата е по-добро от това на съперника. Проблемите в състава обаче започнаха да се трупат.

Откъм състави, при домакините аут са Бруно Алвеш, Андреас Корнелиус и Роберто Инглезе, докато гостите не могат да разчитат на Гълабинов, Марчиза, Дзот и Матиело. 

Парма допусна поне по 2 пъти във вратата си в 5 от последните 6 кръга в лигата. Това се очаква и в този случай.

Прогноза: Парма - Специа 1:2

 

Фиорентина - Удинезе
Дата: 25.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

В последния кръг Фиорентина изпусна аванс от 2 гола срещу Специа. Този провал дойде след загубите от Интер и Сампдория и като цяло нещата не се получават в началото на сезона за домакините.

Удинезе постигна първа победа за кампанията след късен гол на Игнасио Пусето срещу Парма. Така самочувствието се подобри след 3 поредни загуби.

Само Борха Валеро липсва за домакините, докато гостите не могат да разчитат на Мусо, Мандрагора, Ларсен и Жажало. 

Фиорентина спечели 13 поредни срещи с Удинезе във всички турнири. В 5 от последните 6 домакинства тимът и не допусна от този съперник. Очаква се успех за домакините, като при ново разочарование мястото на Джузепе Ячини ще се разклати доста.

Прогноза: Фиорнетина - Удинезе 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267