Интер ще вземе битката на резервите с Дженоа


И. Ангелов

Интер ще вземе битката на резервите с Дженоа

Дженоа - Интер
Стадион: Луиджи Ферарис
Дата: 24.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Двата състава от тази двойка в петия кръг от Серия А пострадаха драматично от коронавируса напоследък и сега в лагера на домакините цели 8 човека са под карантина, докато Интер може да не разчита на 9 души за двубоя. Формата и на двата отбора е противоречива, и с оглед липсващите прогнозирането на двубоя е изключително рисково.

Дженоа има само 3 изиграни срещи в кампанията си до тук, като последно направи скучно 0:0 на гости на Верона, което дойде след погром от Наполи с 6 гола.

Интер загуби в дербито на Милано, но все още може да разчита на Ромелу Лукаку във форма. Контузени при гостите са Стефано Сенси, Алексис Санчес и Матиас Весино, а поради коронавирус ще липсват още Ашли Йънг, Милан Шкриниар, Ахраф Хакими, Радя Наинголан, Роберто Галярдини и Йонут Раду.

При домакините проблемите не са по-малко и в карантина се намират Матиа Дестро, Давиде Дзапакоста, Миха Заич, Лукас Лерагер, Франческо Касата, Стефано Стураро, Доменико Кришито и Ласе Шьоне.

Интер вкара поне по 3 гола на Дженоа в последните 4 мача между тези отбори. В тези срещи нерадзурите и не допуснаха голове. В лигата Интер няма загуба в 8 поредни гостувания и се очаква нов успех тук.

Прогноза: Дженоа - Интер 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Д'Амброзио
Врий
Бастони
Дармиан
Брозович
Видал
Перишич
Барела
Лаутаро
Лукаку
Пандев
Пеголо
Дзибора
Ровела
Бадели
Радованович
Джилионе
Масиело
Дзапата
Голданига
   
Перин
 
Дженоа (Роландо Маран)

Обоснована прогноза: Дженоа - Интер 0:2

  Сподели
214