Анонс на 4-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 4-ти кръг от Серия А

Наполи - Аталанта
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Заради това, че не се яви по-рано този месец за срещата си с Ювентус, поради два случая на коронавирус, Наполи получи наказание от служебна загуба с 3:0 от шампиона. Въпреки че това решение на лигата ще бъде обжалвано от клуба, на практика момчетата на Дженаро Гатузо имат само 2 официални двубоя в Серия А този сезон.

Аталанта в момента се разправя с всеки съперник пред себе си и заслужено стои на върха в таблицата с перфектен рекорд от 3 победи в също толкова седмици от първенството на Италия. Проблемите в състава са малко с травмите само на Голини и Калдара.

При домакините Пиотр Жиелински и Елиф Елмас се изолират с коронавирус, докато Малкюй и Инсине са с травми. В отсъствието на последния вероятно е Тимуе Бакайоко да дебютира за новия си отбор.

Аталанта вкара поне по 4 гола в срещите от началото на сезона до тук в лигата. Наполи вкара поне по 2 пъти в последните си 10 домакинства в Серия А. Със сигурност тук ни чака вълнуващ двубой и много голове, като формата е на страна на гостите.

Прогноза: Наполи - Аталанта 2:3

 

Сампдория - Лацио
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Сампдория загуби 2 пъти на старта, но след победа на гости на Фиорентина тимът все пак заработи първите си точки за кампанията. 

Лацио показва противоречиви резултати, като започна с победа над Каляри, получи погром от Аталанта с 4 гола, и след това при игра с по-малко хора срещу Интер след изгонване, тимът спаси героично равенство за 1:1. Състоянието на отбора не е добро откъм форма и здравословно състояние.

При гостите наказан сега е Имобиле, а контузени още Кайседо, Марусич, Ладзари, Ескаланте, Перейра, Фелипе и Лулич. Така новият нападател Ведат Мурики може да дебютира в този мач.

При домакините Кейта Балде ще дебютира в нападение срещу бившия си работодател, като само Маноло Габиадини не може да играе в момента. 

Лацио вкара поне по 2 гола на Сампдория в последните 8 мача между тези отбори. От тях гостите спечелиха 7. Сампдория загуби 3 пъти поред у дома и това ще е двубой между два затруднени клуба понастоящем.

Прогноза: Сампдория - Лацио 1:1

 

Кротоне - Ювентус
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Кротоне не започва по перфектен начин завръщането в Серия А след като до момента загуби всичките си 3 срещи и допусна 10 гола в тях, докато вкара само 2. Надали домакините се надяват да надградят в резултатите си срещу шампиона.

Ювентус изигра само 2 официални срещи, като надви Сампдория и направи 2:2 с Рома, а впоследствие Наполи не се яви за среща от третия кръг поради коронавирус в клуба, за което и получи наказание, което ще се обжалва. 

Голямата новина сред двата състава е Кристиано Роналдо, който получи позитивен тест за коронавирус и сега ще отсъства. Дори без него обаче класта в състава на гостите многократно превъзхожда противника, който вече получи по 4 гола във вратата си на старта от Дженоа, а след това и от Аталанта.

Не се очаква Андреа Пирло да има затруднение в този мач.

Прогноза: Кротоне - Ювентус 0:3

 

Болоня - Сасуоло
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня загуби в два от трите кръга до тук, като последно това стана преди паузата за национални срещи от Беневенто на гости, въпреки че в голяма част от срещата тимът доминираше. 

Сасуоло вкара по 4 гола в последните два кръга и ги спечели, с което продължи уникалната си форма от края на миналия сезон. В момента тимът заема третото място и продължава да впечатлява.

В двата тима има някои проблеми, като при домакините основни играчи са с травми - Андреа Поли, Олсен, Медел и Дайкс.

Очаква се гостите тук да спечелят убедително.

Прогноза: Болоня - Сасуоло 0:2

 

Специа - Фиорентина
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Специа загуби на старта с 4 гола от Сасуоло, а преди почивката отстъпи с 3 гола на Милан. Между тези срещи победата с 2:0 над Удинезе повдигна морала, като предстои да видим как ще продължи тима след паузата на националите.

Фиорентина загуби в два кръга поред, но срещу Интер тимът впечатли при 4:3. Очаква се формата на гостите да се подобрява, и условията за това са подходящи защото няма никакви проблеми от здравословен характер.

При домакините Гълабинов е наказан, а с контузии са Марчидза, Дзот и Матиело. 

Специа показа, че има проблеми в защита и допуска голове, което ще помогне на Фиорентина да тръгне в правилната посока.

Прогноза: Специа - Фиорентина 0:3

 

Торино - Каляри
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Торино загуби и двете изиграни срещи за сезона, но това бе срещу по-добри отбори - Фиорентина и Аталанта. Нивото на домакините е под тези противници, което се доказа, и в момента идва възможността за събиране на точки.

Каляри също получи две поредни загуби и едната бе от Аталанта с 5 гола. Единствената причина класирането на гостите в момента да е по-добро от това на Торо е равенството на старта на сезона срещу Сасуоло.

В двата тима почти няма проблеми от здравословен характер. Каляри не успя да спечели в 12 от последните 13 кръга. Торино няма победа в 7 кръга, но тимът не загуби в последните 6 домакинства с Каляри.

Прогноза: Торино - Каляри 0:0

 

Удинезе - Парма
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Удинезе страда този сезон и в трите си загуби дори не успя да вкара гол до момента. 

Парма стартира с две загуби, но надгради с минимален успех над Верона. Андреас Корнелиус и Роберто Инглезе обаче имат проблеми в момента.

Удинезе вероятно ще даде дебют на Жерар Деулофеу, върху който има големи очаквания. С оглед средната класа в отбора се предполага, че крилото ще подобри състоянието на тима много. Няколко нови имена през паузата повдигнаха морала при домакините, което ще има значение.

Парма обаче спечели последните си 3 мача срещу Удинезе, а в последните 4 между отборите вкара поне по 2 пъти.

Прогноза: Удинезе - Парма 2:2

 

Рома - Беневенто
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Рома показва колеблива форма в началото на сезона, но след равенството 2:2 с шампиона Ювентус, тимът постина и минимална победа над Удинезе, което е прогрес. 

Беневенто се намира над Ювентус в класирането с 2 победи в кампанията до тук, между които отстъпи от Интер. Може би перфектното здраве на тима допринася за тези постижения. 

При "вълците" контузени са Карсдорп, Дзаниоло, Смолинг и Пасторе. 

Рома се определя като фаворит в двубоя, но опитното нападение на гостите ще има какво да покаже в срещата.

Прогноза: Рома - Беневенто 1:1

 

Верона - Дженоа
Дата: 19.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

И двата отбора в тази двойка пострадаха много от липсващи играчи поради контузии и коронавирус. За момента Верона се представя по-стабилно в лигата обаче.

За домакините аут са Велосо, Барак, Ловато и Гюнтер, а при гостите цели 10 души липсват, сред които ключовите Дестро, Пелегрини и Дзапакоста.

Без звездите си се очаква гостите да отстъпят в двубоя.

Прогноза: Верона - Дженоа 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247