Интер и Милан ще са равни


И. Ангелов

Интер и Милан ще са равни

Интер - Милан
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Интер започна с две победи кампанията си, но последното равенство с Лацио означава, че преди това дерби тимът изостава от градския съперник с 2 точки при 3 изиграни кръга. В момента залогът на масата не е голям и сезонът тепърва започва, но местната чест винаги е налице, дори без публиката да е фактор в момента.

Милан е единственият отбор, заедно с Аталанта, със само победи в срещите от Серия А до тук, като последния успех с 3:0 над Специа гарантира лидерската позиция на двата перфектни отбора. Може да се твърди, че на хартия съставът на символичния гост отстъпва, но с класата на Ибрахимович и Чалханоглу в нападение тимът може да постигне всичко.

Откъм състави, при Антонио Конте доста играчи са в изолация заради коронавируса - Йънг, Бастони, Раду, Галярдини, Наинголан и Шкриниар. Алексис Санчес и Матиас Весино пък са с контузии. Очаква се новото попълнение Александър Коларов да стартира, а Николо Барела да играе като номер 10.

При Милан се завърна големият Златан Ибрахимович след коронавирус. Той ще стартира директно, докато контузени остават Анте Ребич, Лео Дуарте, Андреа Конти и Матео Габиа.

Милан вкара поне по 2 гола в 14 от последните 15 мача в лигата, като спечели 8 от последните 9. В последните 4 изиграни кръга тимът не допусна гол във вратата на Донарума.

Интер обаче спечели 4 поредни мача срещу Милан. В последните 3 от тях, вкарвайки поне по 2 гола. Тимът на Конте няма загуба в 11 поредни кръга. Всички статистики водят към един добър за гледане двубой, който може би няма да излъчи победител.

Прогноза: Интер - Милан 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Донарума
   
Кяер
Романьоли
Калабриа
Хернандес
Кеси
Бенасер
Кастилехо
Чалханоглу
Салемакерс
Ибрахимович
Лукаку
Лаутаро
Барела
Перишич
Видал
Брозович
Хакими
Коларов
Врий
Д'Амброзио
   
Ханданович
 
Интер (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Интер - Милан 2:2

  Сподели
291