Наполи ще задържи Ювентус


И. Ангелов

Наполи ще задържи Ювентус

Ювентус - Наполи
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Ювентус стартира кампанията с класика над Сампдория, но във втория кръг тимът трябваше да покаже характер за точката срещу Рома при 2:2 когато "старата госпожа" игра с човек по-малко. 

Над победата си с 2:0 над Парма на старта, Наполи надгради с 6:0 у дома срещу Дженоа и с повишено самочувствие тимът ще се изправи срещу шампиона на негов терен. Очаква се тези два отбора да продуцират най-добрия мач от Серия А в този уикенд, като съставите предполагат да видим най-доброто от тях.

При Юве сега наказан е Адриен Рабио след червения си картон в предния кръг. Матиас Де Лихт, Федерико Бернардески и Алекс Сандро остават с травми и няма да вземат участие.

За Наполи с проблеми са Кевин Малкюй и Лоренцо Инсине, който получи травма срещу Дженоа. Пиотр Жиелински ще пропусне с диагноза от коронавирус. 

Ювентус спечели 17 от последните си 20 домакинства в Серия А. В 13 от последните 14 домакините вкараха поне по 2 гола. В последните 7 пъти когато прие Наполи, Юве спечели 6. Наполи обаче набира скорост, като спечели последните си 3 мача, вкарвайки поне по 2 пъти в тях. Очаква се гостите да измъкнат поне равенството в този двубой.

Прогноза: Ювентус - Наполи 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Наполи (Дженаро Гатузо)
 
Оспина
   
Манолас
Кулибали
Лоренцо
Хисай
Деме
Руиз
Лозано
Мертенс
Елмас
Осимхен
Роналдо
Кулушевски
Рамзи
Фработа
Бентанкур
Артур
Куадрадо
Киелини
Бонучи
Данило
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Наполи 2:2

  Сподели
231