Интер ще надвие Лацио на Олимпико


И. Ангелов

Интер ще надвие Лацио на Олимпико

Лацио - Интер
Стадион: Олимпико
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио стартира кампанията си позитивно с успеха на гости на Каляри, но след това получи звучен шамар от Аталанта след загуба у дома с 4:1. Резултатът обаче можеше да бъде много по-различен в тази изключително отворена среща от двата тима.

Интер вкара 9 гола в двата си мача до тук, като надви Фиорентина и Беневенто. Проблемът на нерадзурите за момента изглежда е в защита, където прекалено лесно се допускат попадения. 

Двата състава са в сравнително добро здраве преди началото на тази среща. При домакините Лулич и Фелипе са с травми. Те подписаха с Андреас Перейра от Манчестър Юнайтед под наем за сезона, но се предполага, че той няма веднага да стартира срещу старите си съотборници Лукаку, Йънг и Санчес от Интер.

При гостите Матиас Весино има проблеми с травма. Алесандро Бастони вероятно ще се върне в тима след почивката през седмицата, както и Лаутаро Мартинез. 

Интер спечели в 5 поредни кръга. В последните 7 на гости тимът вкара поне по 2 гола. Изглежда човекът във форма за тима е новото попълнение Ашраф Хакими, който бе замесен във всичко по-интересно, създадено от неговия отбор.

Прогноза: Лацио - Интер 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Хакими
Видал
Барела
Йънг
Сенси
Лаутаро
Лукаку
Имобиле
Кореа
Марусич
Алберто
Лейва
Савич
Ладзари
Бастос
Асерби
Патрич
   
Стракоша
 
Лацио (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Лацио - Интер 1:3

  Сподели
217