Анонс на 3-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 3-ти кръг от Серия А

Сасуоло - Кротоне
Дата: 03.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло започна сезона с равенство, но надгради с убедително 4:1 над Специя в последния кръг. Тимът спечели последните 6 срещи, в които прие Кротоне и ще е уверен в нов успех.

Кротоне загуби от Милан и Дженоа до тук в кампанията, като е големият фаворит за изпадане от Серия А. В състава има и доста проблеми в момента с наказанието на Еванс и контузиите на Ривиер, Бенали, Куомо и Гилиоти. Аркадиуш Река обаче ще направи първи старт за тима.

При домакините с проблеми са Рожерио, Бога, Магнанели и Сантос. Тимът на Роберто Де Зерби обаче е тежък фаворит.

Прогноза: Сасуоло - Кротоне 2:0

 

Удинезе - Рома
Дата: 03.10.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Удинезе загуби от Верона на старта на сезона, а след това загуби и от Специа във втория кръг, въпреки че игра с човек повече през второто полувреме. Началото на сезона е наистина неубедително за домакините.

Рома стартира с нулево равенство с Верона, и ново равенство 2:2 с Ювентус, където доминираше в голяма част от срещата. Може да се твърди, обаче, че гостите се намират по-напред в развитието си. 

Откъм състави, при Удинезе аут са Мандрагора, Ларсен, Уолъс и Жажало, а при Рома - Дзаниоло, Клуиверт, Пероти и Пасторе.

Рома спечели 6 от последните 7 мача на гости в Удинезе. В 9 от последните 10 кръга в Серия А Рома вкара поне 2 гола. "Вълците" не загубиха последните си 10 срещи в елита на Италия, докато Удинезе няма победа в 9 от последните си 10 домакинства.

Прогноза: Удинезе - Рома 0:2

 

Аталанта - Каляри
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Аталанта разби Лацио с 4:1 през седмицата, а срещата бе дори по-отворена, отколкото резултатът предполага. Изглежда основният човек в отбора ще е Алехандро Гомес, който в два мача до тук има вече 5 попадения. 

Каляри стартира с равен в Сасуоло, след което загуби от Лацио. Статистиката сочи, че този отбор спечели последните 3 гостувания в Аталанта, но противникът изглежда прекалено добре в момента.

Аталанта няма загуба в 19 от последните 20 кръга в лигата. Каляри не успя да победи в 11 от последните 12. Аталанта стартира с перфектен рекорд, който ще иска да запази дълго време.

Прогноза: Аталанта - Каляри 3:0

 

Беневенто - Болоня
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Беневенто загуби двата си мача до тук като допусна 8 гола в тях. В първата си домакинска среща в Серия А от 2018 г. насам, тимът получи 5 гола от Интер. Добрата новина е, че в тези два мача домакините вкараха по 2 пъти.

Болоня загуби от Милан на старта, след което спечели дербито с Парма с 4:1 и подобри увереността си. Болоня обаче загуби последните си 4 срещи на гости, и не вкара гол в последните 3 поред.

Двата тима почти нямат проблеми - Николас Виола е контузен за домакините, а Мичел Дайкс е наказан при гостите. Преди два сезона Болоня спечели това гостуване, което се очаква и в момента.

Прогноза: Беневенто - Болоня 2:3

 

Парма - Верона
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Парма загуби тежко от Болоня в понеделник вечер, и ще търси отговор срещу може би по-удобен съперник. 

Верона обаче надви Удинезе с 1:0 в един равностоен двубой. Гостите имат някои проблеми с контузени титуляри - Велосо, Емперо и Ди Кармине.

При домакините Якопони е наказан, а травми имат Корнелиус, Инглезе и Скодзарела. 

Парма допусна поне по 2 гола във вратата си в 11 от последните 13 мача в лигата. Верона не успя да спечели в 11 поредни гостувания в Серия А.

Прогноза: Парма - Верона 1:1

 

Милан - Специа
Дата: 04.10.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Милан натрупа две победи този сезон в Италия над Болоня и Кротоне, като с още толкова успехи и в Европа тимът се намира в добра форма. До момента в Серия А тимът няма допуснат гол.

Специа взе първата си победа в лигата в последния кръг когато победи с 2:0 Удинезе, благодарение на българския нападател на тима Андрей Гълъбинов. Това стана и при условие, че тимът бе с човек по-малко. Сега Клаудио Терзи е наказан за този кръг, но други проблеми при гостите няма.

При Милан голям липсващ остава Златан Ибрахимович заради коронавирус, а с контузии са Ребич, Дуарте, Романьоли, Конти и Мусачио.

В 13 от последните 14 кръга Милан вкара по 2 гола на съперниците си. Милан няма загуба в тези 14 кръга. В последните 3 тимът и не допусна, което поставя голямо препятствие пред гостите.

Прогноза: Милан - Специа 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260