Анонс на 2-ри кръг от Серия А - срещите в събота


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Серия А - срещите в събота

Торино - Аталанта
Дата: 26.09.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Торино стартира кампанията в Серия А със загуба миналата седмица от Фиорентина. Вратарят Салваторе Сиригу бе героят в срещата, като той допусна само веднъж във вратата си, но цялостното представяне от останалите от състава по терена не беше на ниво.

Аталанта все още няма официален двубой този сезон и сега стартира с нова надежда да впечатли света както последната година. В момента обаче никой няма да отписва този отбор толкова лесно, както преди. Предстои да видим как тимът ще се справи и с няколкото напуснали имена през трансферното лято.

Откъм състави, Торо вероятно ще заложи на същите 11, които видяхме миналата седмица, като Лянко, Басели и Рикардо Родригес са с проблеми. При гостите Берат Джимсити и новото попълнение Кристиан Ромеро са с наказания, а с травми липсват Миранчук, Голини и Песина. Йосип Иличич се върна на тренировки след като липсваше от месец март, но вероятно формата му няма да позволи той да играе.

Аталанта няма загуба в последните 10 гостувания в лигата. Торино няма победа в последните си 6 мача в Серия А и изглежда продължава този сезон неубедително, както завърши предходния. Очаква се гостите да спечелят този двубой.

Прогноза: Торино - Аталанта 0:2

 

Сампдория - Беневенто
Дата: 26.09.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Сампдория очаквано не постигна нищо срещу шампиона Ювентус в първия си мач за сезона, но сега Клаудио Раниери ще иска да надгради над второто полувреме от тази среща, което беше добро. 

Беневенто се завръща в елита на Италия с Филипо Индзаги начело. Легендата на Милан се справи добре в долните дивизии с Венециа и Беневенто, но предстои да видим дали ще постигне спасение сега, което е основната цел на отбора му в момента в Серия А. 

Само Маноло Габиадини е контузен при домакините, а за гостите аут са Барба и Виола. 

Сампдория вкара поне по 2 гола на Беневенто в последните 4 мача между тези отбори. В 5 от последните си 6 кръга Сампдория също вкара поне по 2 гола. Последните 5 поред кръга обаче не бяха спечелени.

Прогноза: Сампдория - Беневенто 2:2

 

Каляри - Лацио
Дата: 26.09.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Каляри взе точка от Сасуоло в първия кръг, макар че отстъпваше в играта почти през цялото време. Сега обаче противникът е много по-амбициозен.

Лацио ще цели най-малко поддържане, а защо не и подобрение на класирането в топ 4 от последния сезон. Симоне Индзаги имаше период от изключителни резултати с клуба миналата година, но последващи проблеми с контузени лишиха отбора от битка за титлата. В момента съставът е в добро здраве, с изключение на Лулич и Фелипе.

При домакините Рагнар Клаван е с травма, заедно с Перейро, Чери и Чепители.

Лацио вкара поне по 2 гола в последните 6 мача срещу Каляри. Каляри не успя да спечели в 10 от последните 11 кръга от първенството, които изигра.

Прогноза: Каляри - Лацио 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
265